Спечелете спа почивка за двама и 10 комплекта Vichy


Краен срок - 31 декември 2016

За да участва в Кампанията, всеки потребител трябва да премине през следните стъпки:

1. Да закупи едно от Специалните предложения в колекционерска кутия на Vichy, които съдържат 1 крем за лице, 50 мл. за нормална до смесена кожа или за суха кожа от една от следните гами: Aqualia Thermal, Idealia, Liftactiv, Neovadiol + Purete Thermale Мицеларен почистващ лосион, 100 мл. от аптечната мрежа, в която се предлагат продукти на марката.

2. Да се запознае със съдържанието на информационните стикери, залепени както върху опаковката, така и в самата кутия, в които са описани подробности относно Кампанията.

3. Да посети страницата на Кампанията, където да попълни формата за регистрация със следните данни:

    (*) Пол: M / Ж
    (*) Име
    (*) Фамилия
    (*) Дата на раждане
    (*) Имейл адрес
    (*) Мобилен телефон
    (*) Вид закупена кутия, където трябва да избере един от четирите възможни отговора - Aqualia Thermal, Idealia, Liftactiv или Neovadiol
    (*) Отбелязване на полето: "Прочетох и приемам общите условия на Кампанията"
    Съгласие за получаване на бюлетина с новини на Vichy

Полетата, отбелязани със знака „* “, се попълват задължително. Данните, които се попълват във формата за регистрация, трябва да бъдат точни и пълни.

С попълването на формата, участниците се съгласяват да им бъде проведено кратко телефонно интервю в удобно за тях време, в което ще им бъдат зададени въпроси, свързани със закупените промоционални продукти.

Участниците, попълнили валидни данни на страницата и взели участие в телефонната анкета, автоматично се включват в томбола за една от следните награди:

       a) 10 комплекта ритуал грижа за кожата за двама от Vichy, всеки от които включва почистващ продукт, серум и фон дьо тен;

       b) СПА изживяване за двама в България;

Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий, съгласно регламента на кампанията, който е достъпен за всички участници на сайта http://dropsofmagic.vichy.bg/ , в раздел „Регламент“.

Томболата ще се извършва от представители на Организатора.

Томболата ще се проведе в присъствието на нотариус на 13.01.2017 г. и в нея ще бъдат включени всички участници, попълнили коректно формата за регистрация в Кампанията, съгласно изискванията на настоящите Официални правила, с които е проведена анкета по телефона. 

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, имейл адрес и номер на мобилен телефон, може да участва в кампанията веднъж, по време на цялата кампания. Участниците нямат право да се регистрират в промоцията, използвайки повече телефонни номера или имейл адреси. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в промоцията на участника, който се е регистрирал с повече имейл адреси и телефони.

Спа центърът ще бъде избран от Организатора, в града, в който живее победителят. В случай, че в града на местоживеенето на победителя няма подходящ СПА център, ще бъде избран такъв в друг близък град. Наградата не включва транспорт до СПА центъра.

В рамките на най-много 3 работни дни след провеждане на томболата, представител на Организатора ще се свърже с печелившите Участници на телефонните номера, с които са се регистрирали в Кампанията, за да ги информира за спечелените награди и да валидира участието им.

След окончателното валидиране на печелившите, Организаторът се задължава да изпрати наградите към потребителите чрез куриерска услуга в срок до 30 работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара