Спечелете телевизори, телефони, уреди за красота и още много награди от Техномаркет


Краен срок - 24 декември 2016

Изтрий и можеш да спечелиш 1000 награди от Техномаркет.

Всеки наш клиент може да спечели големи награди – телефони Леново, телевизори Philips, аудио предложения от Sony, уреди за красота Ровента и много други. Весели празници!

Участието в играта е обвързвано със закупуване на продукт/и измежду всички налични в търговския обект артикули от верига магазини Техномаркет и Техномаркет@Хоум в ​​рамките на периода на играта.

Всеки потребител, закупил участващ/и продукт/и през периода на ИГРАТА, получава на касата, след заплащането на закупената стока, 1 (един брой) скреч карта за участие в Играта. Получилият скреч карта потребител изтрива указаното поле в скреч картата на място, пред служител на Организатора, непосредствено след получаването й.

След изтриването на полето, в същото е възможно да се появи надпис със съответното наименование и артикулен номер на някоя от описаните по-долу награди. Всеки потребител има право да участва в играта само веднъж. Потребителят има право да получи само един брой скреч карта за участие в Играта.

Важно: Участието в играта е безплатно и не е обвързано с предоставяне на залог от страна на Участниците!

Всеки потребител, изтеглил печеливша скреч карта, има възможност да получи някоя от следните награди, която се е появила след изтриването на указаното поле в :

В случай, че потребителят изтрие печеливша Скреч карта, същият следва да я предостави на съответния служител на каса на Организатора, заедно с информация за трите си имена и телефонен номер. Наградите се получават на място, само и лично от лицето, изтеглило печеливша скреч карта, в съответния магазин, в срок от 3 работни дни и след получаване на обаждане/покана от служител на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар