Спечелете фотоапарат, таблети, кафемашини, кухненски роботи и сокоизтисквачка


Краен срок - 31 декември 2016

Какво е Коледа без подаръци?

Ние от #TBIBank ще се погрижим за празничното Ви настроение, като стартираме новата си зимна кампания "Погрижете се за важните неща, останалото оставете на нас!". А с нея идват и подаръците!!

В кампанията могат да вземат участие всички пълнолетни физически лица които са изпълнили долуописаните стъпки с изключение на служители на „Ти Би Ай Банк“  ЕАД, както и членове на техните семейства:

1. Да харесат фейсбук-страницата на „Ти Би Ай Банк“ ЕАД – „TBI Bank”;

2. Да се регистрират за участие в играта на интернет страница, като предоставят своите имена, телефонни номера и ел. пощи;

3. Да харесат и споделят публично фейсбук-поста с играта.

С включването си в настоящата промоция, участниците дават своето съгласие да бъдат фотографирани,  показвани и обявявани в публичното пространство, в електронни и печатни медии, като спечелили награда от промоцията.

Всеки има право да участва в играта само веднъж.

Всеки изпълнил стъпките и условията посочени в чл.3 учасва в томбола. В томболата ще бъдат изтеглени осемте печеливши и ще бъде изтеглена на 31.12.2016 г. от рекламна агенция "Кропс".

В настоящата кампания ще бъдат раздадени:

1 x Фотоапарат – резолюция: 0 MPx, оптично приближение : 42, размер на екрана в INCH: 3.0 ", цифрово приближение : 2x

2 x Кафемашини - тип: Еспресо, мощност : 1050 W, налягане : 15.0 bar

2 x Таблета – тип процесор: 1,3 GHZ QUAD-CORE, размер на екрана в INCH: 9,6‘‘, технология на дисплея: CAPACITIVE TOUCHSCREEN, резолюция на дисплея 800x1280, 3G

1 x Сокоизтисквачка – мощност: 160 W

2 x Кухненски робота – мощност 1100 W, вместимост на основната купа 2.4 л., рендета, вместимост на шейкър каната 1.5 л.

Победителите ще бъдат оповестени в първия работен ден на 2017 г. Имената им ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на „Ти Би Ай Банк“ ЕАД – „TBI Bank”. В периода между 03.01.2017 г. – 06.01.2017 г. организаторите на кампанията ще се свържат с победителите за уточнение на детаайлите по изпращането на наградите.

В случай, че спечелилилите награди не могат да бъдат открити на посочените от тях пред организаторите на кампанията контактни данни или не се явят, за да получат наградата си, в срок до 30 дни след обявяване на печелившите, губят правото да получат наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара