Спечелете всеки ден комплект награди от Sipahh


Краен срок - 5 януари 2017

Хо-хо-хо!

Коледа наближава, домът ни е украсен, аромат на пресни бисквитки и вкусни коледни десерти вече омайва ума ни и очакваме с нетърпение да разберем какви подаръци ще ни донесе Дядо Коледа.

Ние знаем, че сте били послушни и затова малко ще го изпреварим. До 22-ри декември всеки ден един от вас ще печели Sipahh награда. За да си сред щастливците, влез в Играта и се регистрирай като използваш 7-те начина за участие в Томболата.

Побързай! Някой вече сигурно го е направил 😉

Посети специално създаденото приложение на Facebook страницата на Sipahh Bulgaria - “Коледна Томбола” или секцията на сайта ни

b. След това да се регистрира според 7-те начина за влизане в Томболата:

c. Накрая да попълни своите актуални данни: имена и имейл адрес. С това регистрацията му се счита за успешна и той влиза в ежедневната Томбола с награди.

Наградите се раздават ежедневно на томболен принцип чрез жребий, измежду всички участници, изпълнили условията на Играта.

Наградите са общо 26 броя комплекти, всеки от който съдържа 1 (един) пакет с овкусяващи млякото сламки Sipahh и една специална чаша с ръчно послание-пожелание от нас.

Печелившите участници ще бъдат обявявани с публикация на Facebook страницата на Sipahh Bulgaria с ел.адрес и с писмо по имейл адреса, който са използвали за участие в Играта.

В случай, че спечели, участникът трябва да се свърже с Организатора посредством лично съобщение на страницата на Sipahh Bulgaria в срок от 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване като печеливш. В съобщението си печелившият следва да посочи данни за доставка - три имена, точен адрес и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер (ЕКОНТ) на посочения адрес, като разходите са за сметка на Организатора. Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 (два) работни дни на посочените от него адрес и телефон, то той губи правото си да получи наградата и такава не се предоставя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара