Спечелете 10 кошници с лакомства и подаръци и 100 комплекта продукти NuCrema


Краен срок - 26 декември 2016

Коледа наближава, а с нея и куп сладки моменти 💛

Включи се в нашата Коледна игра "Сладко ти желая" и играй за един от 100-те сладки коледни комплекти или за една от 10-те кошници, пълни с лакомства и играчки.

Изпълни следните стъпки:

1. Регистрирай се, като използваш Facebook профила си.
2. Напиши сладко пожелание на любим човек.
3. Сподели го на стената си във Facebook, като отбележиш човека.

* Повтори стъпките поне 5 пъти и участваш за малка награда, а ако изпратиш поне 10 сладки послания, се включваш за голяма награда

Наградният фонд на играта е както следва:

    100 (сто) броя Коледни комплекти с продукти с марка NuCrema, като всеки комплект съдържа асортимент по преценка на Организатора и в следните разфасовки: по един крем от 200 гр. и от 400 гр. и три броя шоколади;
    10 (десет) броя Коледни кошници, всяка от които съдържа коледна украса и продукти с марка NuCrema, като асортиментът и разфасовките са по преценка на Организатора.

Наградите ще бъдат разпределени на томболен принцип между всички участници, изпълнили условието за участие и спазили настоящите Правила.

Всеки участник в Кампанията има право да получи само един брой награда.

За да участва в Томболата за награди, всеки участник следва да изпълни следните стъпки:

    Да се регистрира, използвайки Facebook профила си;
    Да избере един от героите;
    Да напише сладко пожелание към любим човек в рамките на 280 символа;
    Да го сподели на стената си във Facebook, като отбележи човека, за когото е посланието;
    След успешно изпращане на посланието, да попълни актуален телефонен номер за връзка.
    За участие за малка награда, участникът следва да изпълни стъпките поне 5 пъти, т.е. да изпрати поне 5 сладки пожелания.
    За участие за голяма награда, участникът следва да изпълни стъпките поне 10 пъти, т.е. да изпрати поне 10 сладки пожелания.

Няма изискване за съдържанието на пожеланията, но те следва да не нарушават добрия тон и настоящите Правила на Кампанията. Коментари и съобщения, нарушаващи добрия тон и неотговарящи на настоящите Правила, ще бъдат изтривани без предупреждение и/или уведомление до съответния потребител, като той ще бъде дисквалифициран от Томболата за награди.

На 27.12.2016 г. измежду всички участниците в Кампанията, ще бъдат изтеглени на томболен принцип печелившите от Кампанията.

Всеки печеливш участник ще бъде уведомен с обаждане от служител на Организатора или Изпълнителя на посочения от участника телефонен номер, предоставен непосредствено след регистрация на успешно участие в Кампанията.

С публикация на Facebook страницата на NuCrema, ще бъдат обявени официално късметлиите за голяма награда, а в Списък-Белeжка (Note) на същата страница, ще бъдат обявени останалите печеливши за малки награди.

Всеки участник следва да предостави данните си за доставка (три имена и точен адрес) в момента на уведомяване с телефонно обаждане от Организатора за спечелената награда или чрез лично съобщение на Facebook страницата на NuCrema, с ел. адрес: https://www.facebook.com/nucrema.bg/.

В случай че в срок от 2 (два) работни дни печелившият участник:

    не отговори на обаждането, с което е уведомен от Организатора за спечелената награда;
    не бъде намерен на посочения от него телефон за връзка или е подал грешен такъв;
    се откаже доброволно от наградата си,

тo той губи правото си да получи награда. В тези случаи се пристъпва към свързване с участник-резерва, по отношение на който се прилагат, описаните по-горе Правила.

Печеливш участник или участник-резерва губи правата си върху получаване на наградата и ако се установи, че той не отговаря на някое от изискванията, посочени в настоящите Правила.

Детайлите по получаване на наградата се уточняват при свързването с печелившия, инициирано от служител на Организатора на посочения от съответния участник телефон за връзка. При получаването на наградата, всеки печеливш следва еднократно да удостовери самоличността си с документ за самоличност. Документът за самоличност не се сканира и/или копира.

Печелившите, съответно участници-резерви (когато е приложимо), които не са потърсили наградата си в срок от 2 (два) дни след обаждане и уведомяване от куриер, нает от Организатора, губят правото си на получаване на награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара