Спечелете всяка седмица часовници Porshe, сакове Porshe и карти за гориво от Лукойл


Краен срок - 15 януари 2017

Промоцията се организира и провежда във всички бензиностанции от веригата ЛУКОЙЛ на територията на Република България (собствени бензиностанции и франчайзингови обекти).

Участващите в Промоцията търговски артикули са наличните горива бензин от всички видове, дизел от всички видове, газ метан и газ пропан-бутан, предмет на продажба във веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Право на участие в промоцията имат всички лица, закупили бензин от всички видове, дизел от всички видове, газ метан или газ пропан-бутан в бензиностанции ЛУКОЙЛ. В промоцията участват и всички комбинирани покупки на повече от един вид гориво с един фискален бон. В промоцията не участват лица, ползващи при зареждане на горива карти ЛУКОЙЛ с отсрочено плащане.

За всяка еднократна покупка на горива от следните видове: бензин от всички видове, дизел от всички видове, газ метан и газ пропан-бутан, както и комбинирани покупки на горива с един фискален бон в обектите от веригата ЛУКОЙЛ, в общо количество равно или по-голямо от 25 литра/килограма, за която е издаден касов бон или фактура, участникът получава изписан на касовия бон или фактура ПРОМОКОД – уникален 13 цифров код, който представлява комбинация от цифри и латински букви, и е отпечатан под текста: Промокод за томбола.

В случай на еднократна покупка с един фискален бон на повече от един вид гориво (комбинирана покупка), купувачът участва в промоцията, когато са закупени общо 25 литра/килограма или повече горива.

Пример: при покупка на 20 литра бензин А-95Н и 5 килограма газ метан, купувачът участва в промоцията, тъй като е закупил общо 25 литра/килограма гориво. При покупка на 15 литра бензин А-95Н и 5 литра газ пропан-бутан, купувачът не участва в промоцията, тъй като е закупил 20 литра/килограма гориво.

Уникалният промокод, отпечатан върху касовата бележка, трябва да бъде изпратен като SMS на кратък номер 17 150 /за абонатите на Mtel, Vivacom и Telenor/ или да се регистрира безплатно на http://igra.lukoil.bg (подстраница на www . lukoi l .bg ). Цената на един SMS към номер 17 150 е 0,30 лева с включен ДДС за абонати на Mtel и Vivacom и 0,29 лева с включен ДДС за абонати на Telenor.
Цената на SMS е за сметка на лицето, което изпраща SMS.

С изпращането на SMS по предходната точка участникът автоматично се включва в седмичните томболи за теглене на награди – карти за безплатно гориво и луксозни сувенири PORSCHE. Тиражите на томболите за целия период са, както следва:

19.12.2016 - участват кодове, регистрирани в периода 08.12.2016 - 18.12.2016
27.12.2016 - участват кодове, регистрирани в периода 19.12.2016 - 25.12.2016
03.01.2017 - участват кодове, регистрирани в периода 26.12.2016 - 01.01.2017
09.01.2017 - участват кодове, регистрирани в периода 02.01.2017 - 08.01.2017
16.01.2017- участват кодове, регистрирани в периода 09 - 15.01.2017

Карта за гориво на стойност 25 литра
Карта за гориво на стойност 50 литра
Карта за гориво на стойност 100 литра
Швейцарски часовник PORSCHE
Спортен сак PORSCHE

ВАЖНО! *Запазването на касовата бележка от покупката е необходимо условие за получаване на наградата, в случай, че участникът е изтеглен сред печелившите.

Участникът има право да извърши регистрацията за участие в Промоцията чрез регистрация на промокода на страницата http://igra.lukoil.bg. В този случай, участникът трябва да попълни регистрационна форма със следните задължителни полета: промоционален код, име и фамилия, електронен адрес и телефонен номер за контакт.

Всеки участник в играта има право да изпрати/регистрира неограничен брой промокодове от касови бонове, доказващи покупката му от бензиностанции ЛУКОЙЛ. Всеки изпратен/регистриран промокод участва в едно седмично теглене в седмицата, следващ постъпването му в системата.

Участникът в играта се идентифицира по телефонния номер, от който е изпратил промокода и който фигурира при регистрирането на кода чрез SMS или е посочил при регистрация на кода на http://igra.lukoil.bg.

При невъзможност да направи регистрация на промокода си, участникът се обръща за помощ към безплатната Горещата линия ЛУКОЙЛ 0800 20 220; за проблеми с регистрацията на сайта http://igra.lukoil.bg на електронен адрес support@netcinema. bg

Тегленето на печелившите кодове ще се извършва на случаен принцип с помощта на софтуер от комисия, съставена от служители на Организатора.

Резултатите от всяко теглене ще бъдат оповестявани не по-късно от 12.00 часа на деня, следващ деня, в който е проведено тегленето. Резултатите се обявяват на сайта http://igra.lukoil.bg , на Горещата линия на ЛУКОЙЛ 0800 20 220, както и на всички бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Победителите от всяка томбола ще бъдат информирани до два работни дни от датата на всяко теглене чрез SMS и обаждане от Гореща линия Лукойл на същия мобилен телефон, от който участникът е регистрирал уникалния промокод чрез изпращане на SMS или е посочил при регистрация в уебсайта http://igra.lukoil.bg.

При позвъняването на оператора от Горещата линия на Лукойл, печелившият задължително съобщава трите си имена, телефонния номер, от който е изпратен/или регистриран в уебсайта на http://igra.lukoil.bg промокода, изписан на касовата бележка и уточнява с оператора реда, и бензиностанцията Лукойл за получаване на наградата си.

Печелившият получава своята награда на посочената от него бензиностанция Лукойл до 10 работни дни след задължителната регистрация на Горещата линия Лукойл.

При получаване на наградата печелившият е длъжен да предостави личната си карта или шофьорска книжка, касовия бон с печелившия уникален код и уведомителния SMS за спечелване на наградата. На лица, които не представят или откажат да представят личен документ за идентифициране на самоличността, или някой от другите задължителни документи или информация, награда не се предоставя. Наградата се дава на лицето, което се идентифицира с имената, съобщени на оператора от Горещата линия Лукойл по реда на 7.4. и представи документите и информацията, описани в тази точка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара