Спечелете телескоп, раница и комплект за изследователи


Краен срок - 12 декември 2016

Можете да се включите в играта, като посетите на Da Vinci Learning, при което всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

    Прочетете и приемете „Правилата и условията“ на играта;
    Отговорете на поставения въпрос, като изберете един от възможните отговори;
    Попълнете необходимата информация – три имена, e-mail и мобилен телефон;
    Изпратете информацията, посочена по-горе;
    (По избор) Изтеглете книжката „Джобна енциклопедия“;

Играта е отворена за всички клиенти или абонати на услугите на VIVACOM, които живеят постоянно в Република България и които отговарят на поставените изисквания и условия.

Ще се приемат само отговори, подадени онлайн чрез Интернет страницата на играта - www.davinci-learning.com/Любопитко Отговорите трябва да бъдат подадени преди крайната дата.

Печелившите ще бъдат избрани чрез електронно теглене на случаен принцип, което ще се извърши до 7 работни дни след крайната дата, посочена по-горе, измежду всички получени верни/валидни отговори. Печелившите ще бъдат уведомени в края на цялата кампания.

В тегленето на наградите ще участват само изпратени съобщения, които съдържат верни отговори, точно попълнени всички лични данни, приети правила и условия и които отговарят на критериите за участие в избора на печеливши.

Всяка седмица ще се избира печеливш; тази кампания ще продължи общо две седмици, като в края на всяка седмица чрез електронно теглене на случаен принцип ще се определят печелившите на първата, втората и третата награда - един участник ще бъде избран чрез случайно електронно теглене за печеливш на първата награда, втори участник ще бъде избран чрез случайно електронно теглене за печеливш на втората награда и трети участник ще бъде избран чрез случайно електронно теглене за печеливш на третата награда

*Забележка: Няма да се избират резервни победители.

Печелившите, избрани измежду всички получени верни/валидни отговори, ще бъдат уведомени с e-mail в срок от 7 работни дни след крайната дата на цялата кампания, освен ако Da Vinci Media GmbH по свое усмотрение не реши, че по някаква причина срокът за уведомление трябва да бъде удължен.

За да поиска наградата си, печелившият трябва да представи в срок от 2 дни след получаване на потвърждението за това, че е избран за печеливш, своя пощенски адрес и телефонен номер за контакт – информацията трябва да бъде изпратена на e-mail адреса, от който е получена информацията за наградата–jtraykova@svision-bg.eu.

Награди:

Първата награда е рефлекторен телескоп „TS-Optics“, включващ триножник с регулируема височина

Втората награда е раница с тениска, тетрадка и химикалка, брандирани с логото на Da Vinci Learning

Третата награда е „Комплект за изследователи“ на Da Vinci Learning“, включващ бинокъл, компас, джобно ножче, джобно фенерче и дъждобран за еднократна употреба.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара