Спечелете много подаръци с коледните игри на BGmaps


Краен срок - 4 януари 2017

Здравейте, приятели!
Предстоят много празници с много подаръци.

Ние от BGmaps.com, заедно с нашите партньори от ИМАХИЖУ ООД ще помогнем на дядо Коледа като се включим в празничното настроение и в раздаването на подаръците.

Играйте на Игрите на BGmaps във фейсбук: “Българските градове и курорти”, “100-те национални туристически обекта” и “София в снимки”, а ако искате да спечелите подарък, условията са прости – класирайте се в топ 3 и споделете публично поне един свой резултат от някоя от тези три игри на BGMaps на стената си от бутона „Сподели“ в края на играта.

Достатъчно е да споделите една игра на стената си, за да се включите в класирането за награди.

Десет от участниците в категориите: “Българските градове и курорти”, “100-те национални туристически обекта” и “София в снимки” ще получат награди – деветимата шампиона, които на 4 януари в 10 часа са на първите три места в Месечно класиранe ТОП 20 – (първите по време са първи по право) и са спазили условието за публично споделяна на поне един резултат от игра на BGmaps на стената си. Допълнително, на случаен принцип сред останалите участници, класирали се в топ 20 на трите игри и спазили условието за споделяне, ще изтеглим името на още един късметлия, който ще спечели утешителна награда.

Нашата традиционна игра: Българските градове и курорти е най-трудна и предвиждаме, че надпреварата за награди в нея ще бъде най-оспорвана, затова и наградите са най-атрактивни:

Първо място:
Зарядно устройство за акумулатори – MXS 5.0 Test&Charge

MXS 5.0 Test&Charge осигурява отлична производителност на батерии с капацитет от 1.2Ah до 110Ah. Зарядното решава широк кръг от проблеми. В характерните му особености е включена възможност за автоматична десулфатизация и възстановяване на дълбоко разредени батерии.

Второ място:
Комплект USB Flash drive и химикал

Трето място:
Чаша

В играта : 100-те национални туристически обекта

Първо място:
CITIZEN CH 605, дигитален апарат за кръвно налягане – за китка

Второ място:
Чаша и стенен календар

Трето място:
Чаша

и София в снимки

Първо място:
Комплект USB Flash drive и химикал

Второ място:
Чаша и стенен календар

Трето място:
Чаша

В игрите могат да участват всички, но ако на 4-ти януари в Месечното класиране /ТОП 20/ на някоя от изброените три категории има служители на ДАТЕКС ГИС Център, то те няма да участват в разпределението на наградите.

Имената на победителите ще бъдат публикувани в блога и във фейсбук страницата на BGmaps.com, очакваме победителите да се свържат с нас в следващите пет работни дни – до 11-ти януари 2017 г.

В случай, че даден победител не се свърже с нас, за да потърси наградата си в рамките на пет работни дни след обявяването на резултатите, наградата ще бъде присъдена на следващия по ред участник в класирането.

Своята награда победителите могат да получат след 12 януари между 10:00 и 17:00 ч., от офиса на BGmaps.com: гр. София, бул. Цариградско шосе 115А, ДАТЕКС ГИС Център, етаж 6-ти, срещу документ за самоличност.

Пожелаваме Ви забавни мигове с игрите на BGmaps.com и ИМАХИЖУ ООД!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара