Спечелете смартфон, кухненски робот, мултикукър, куфар и електронен четец


Краен срок - 27 декември 2016

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

            Общо 1 бр. Електронен четец на книги
            Общо 1 бр. Кухненски робот
            Общо 1 бр. Мултикукър
            Общо 1 бр. Куфар
            Общо 1 бр. Смартфон

За да се включи участник в Играта, той трябва да се впише в приложението с профила си във Facebook . Играта представлява тест с 5 въпроса.Участниците трябва да го попълнят и изпратят. След изпращането на попълнения тест Учасниците се регистрират за участие в томбола за спечелване на една от петте награди. Участниците могат да попълват теста неограничен брой пъти, но за участие се взима предвид само първото попълване.

Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция „Печеливши“ на 29.12.2016г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите кодове.

В томболата участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Играта, описан в Раздел 6 по-горе.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на game@bella.bg на следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 50 работни дни след предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара