Изтегли късмет и спечели 7 награди от Avon


Краен срок - 5 януари 2017

🎁Разбери какво те очаква през 2017 и спечели 1 от 7 награди!
- Харесай тази публикация
- Кликни върху картинката
- Кликни повторно, за да разбереш какъв е твоят късмет
- Сподели го с нас в коментар под публикацията
- Сподели поста публично

Реална регистрация Такава е всяка една, извършена от редовен участник, който е написал коментар под публикацията на играта, харесал е публикацията и я е споделил публично.

Един участник може да спечели само 1 бр. Награда. Наградите в томболата са общо 7 бр. - по 1 бр. от скрития продукт за всеки печеливш участник. Наградите са следните:
- 1 бр. парфюм Avon Alpha за Нея
- 1 бр. тоалетна вода Avon Alpha за Него
- 1 бр. спирала Big & False Lash
- 2 бр. спирала Avon True Wide Awake
- 1 бр. спрей за тяло с аромат на боровинка и орхидея
- 1 бр. антицелулитна терапия с Л-карнитин

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 06.01.2016 година в 10.00 часа чрез жребий, като от всички участници, написали коректно своя коментар под публикацията на играта във Facebook, на случаен принцип ще бъдат избрани 5 печеливши участника и 3 резервни участника.

Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградата в съответствие с изискванията на тези правила.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Avon Bulgaria до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 10 работни дни след обявяване на печелившите Участници, те трябва да се свърже с Организатора.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочен от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара