Спечелете спа уикенд, винен релакс, плуване с делфини и още награди от dm


Краен срок - 31 декември 2016

В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 18 години, които в посочения период на провеждане на томболата, са направили покупка на стойност над 25,00 (двадесет и пет) лв. с ДДС (т.е. покупка на стойност най-малко 25,01 лв. с ДДС) по свой избор в кой да е dm магазин и са се регистрирали за участие чрез попълване на талон.

Клиентът трябва да попълни в талона за участие трите си имена, телефон за връзка, адрес за кореспонденция, както и вида на наградата, за спечелването, на която желае да участва. Всеки участник може да посочи в талона за участие само един вид награда.

Към всеки попълнен талон за участие в томболата следва да бъде закрепен касовият бон, доказващ извършената от участника покупка и нейната стойност. За целта по време на провеждането на настоящата томбола всеки клиент, направил покупка на стойност над 25 лв. и желаещ да участва в томболата, ще получава по два екземпляра от касовия си бон за извършена покупка. Единият екземпляр от касовата бележка се прикрепя към попълнения  талон за участие, (за което клиентите получават съдействие от служителите на касите на dm магазините), а другият касов бон остава за клиента. 

Всеки един клиент може да участва многократно в играта с всяка своя покупка от магазините на дм България ЕООД в периода на играта, която е на стойност на над 25 лв. С една покупка с един касов бон не може да се участва два пъти  в томболата.

Всеки от участниците в томболата може да спечели една от следните награди*:

1. Плуване с делфини в делфинариума в гр. Варна (за лица над 12 г, за лица под 18г. с разрешение на родителите, валидност на наградата 01.04. - 30.09.2017г.). Доставчик на ваучера: Феста Делфинариум ЕООД, гр. Варна;

2. Целодневен преход с коне в Родопи с пикник и нощувка в с. Здравец, Община Лъки (валидност на наградата до 30.09.2017г.). Доставчик на ваучера: Диви Родопи;

3. Рафтинг по Струма, въжена градина и тролей за двама, с включена застраховка и инструктаж (валидност на наградата: юни – септември 2017г.). Доставчик на ваучера: Wishio;

4. Винен релакс – уикенд в с. Брестовица, Пловдив (валидност на наградата до 30.06.2017г.). Доставчик на ваучера: Wishio;

5. Спа пакет в гр. София (валидност на наградата до 30.06.2017г.). Доставчик на ваучера: Wishio;

6. Полет с парапланер от Сопот и нощувка в шато (валидност на наградата до 30.06.2017г.). Доставчик на ваучера: Wishio;

7. Полет с парашут над морето в Созопол (къмпинг Смокиня, валидност  на наградата: 01.06. - 30.09.2017г.). Доставчик на ваучера: SkyVision;

8. Двойна тръпка със скок пандюл и бънджи скок (валидност на наградата до 30.06.2017г.). Доставчик на ваучера: Wishio;

9. Гмуркане с акваланг в една от следните локации: Арапя, Созопол, Несебър, Шкорпиловци (валидност на наградата:  юни – септември 2017г.). Доставчик на ваучера: SkyVision;

10. Сладкарски курс по избор на Организатора – (вaлидност на наградата до 30.06.2017г.) Доставчик на ваучера: Wishio;

Всички награди са за двама. За ползване на наградите печелившият участник ще получи ваучер, издаден от фирмата – изпълнител за всяка една от наградите, като спечелилите и техните придружители могат да ползват спечелената награда при спазване на условията и изискванията за всяка една от наградите, определени от съответната фирма – изпълнител.

За всяка от изброените награди не се включват допълнителните разходи, които биха възникнали при използването на ваучера извън описаните и които се покриват от печелившите участници за тяхна сметка.

След приключване на периода на играта талоните за участие от всички магазини на Организатора дм България ЕООД на територията на страната, ще бъдат събрани в офиса на Организатора по седалище и адрес на управление в гр. София.

Тегленето на наградите ще се извърши на 16.01.2017г. в офиса на Организатора дм България ЕООД по седалище и адрес на управление в гр. София, от тричленна комисия, определена от дм България, в присъствието на нотариус. Комисията ще изтегли по един печеливш участник за всяка от 10-те отделни награди на томболен принцип или общо 10 (десет) печеливши участника. Допълнително ще бъдат изтеглени по още двама резервни участници за всяка една от предвидените награди. За тегленето на наградите ще бъде съставен протокол, в които ще бъдат посочени имената на изтеглените печеливши участници за всяка една от наградите, имената на резервните печеливши за всяка една от наградите, както и номерата и датите на касовите бонове, с които са участниците са осъществили регистрацията си за участие в играта.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени за наградата от служител на Съорганизатора чрез телефонно обаждане на посочения от участника телефон за връзка в талона за регистрация. Уведомяването по телефона ще се извърши до 23.01.2017г. Имената на всички печеливши участници, номерата и датата на касовите бонове, с които са взели участие в играта ще бъдат обявявани на интернет-страницата на Организатора на www.dm-drogeriemarkt.bg, както и на място във всички магазини.

Спечелилите участници, които до 23.01.2017г. са отговорили на телефонното обаждане на Организатора, ще получат ваучерите за спечелените награди по куриер, на адреса, посочен от тях до 27.01.2017 г. Ако до 30.01.2017г. спечелил участник не е отговорил на обажданията на посочения в талона телефон и не се е свързал обратно по телефон или по друг начин със Съорганизатора (или Организатора), той губи правата си върху наградата. В този случай съответната награда се получава от изтегления първи по ред резервен участник. В случай, че не може да се осъществи връзка с този резервен участник, наградата се предоставя на втория изтеглен резервен участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара