Спечелете лаптоп, телевизор, климатик, пералня, хладилник или телефон


Краен срок - 22 декември 2016

🎁 Какъв подарък си мечтаеш да получиш тази Коледа?

Ние може да ти го подарим!

Регистрирай се и избери между лаптоп, телевизор, климатик, пералня, хладилник или телефон.

ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява 1 награда за един участник, който се тегли на томболен принцип веднъж в края на кампанията. Печелившият ще получи наградата, която е избрал от падащото меню, с което заявява участието си кампанията. Точният вид/марка/модел на наградата се определя от съответния печеливш и е на стойност до 1000 лв.

Всеки участник избира една от наградите от списъка, който вижда при регистрация на сайта на ОРГАНИЗАТОРА.

Награди:
* Смарт телефон
* Лаптоп
* Телевизор
* Пералня
* Хладилник
* Климатик

Наградата може да се получави в офис на Кеш Кредит след представяне на документ за самоличност.

За участие в кампанията не е необходима покупка на някои от продуктите на Кеш Кредит – Кредит тип Кредитна линия или Кеш на ден.

Регистрацията се извършва чрез попълване на регистрационна форма с личните данни, отбелязани със звездичка: име, фамилия, валиден имейл, телефон. Всеки участник се съгласява с Правилата за участие, както и натиска бутона "Участвам".

Всеки участник избира от списък за каква награда участва. Всеки Участник може да се регистрира за участие само един път в рамките на Кампанията.

Всеки регистрирал се в периода на кампанията, може да спечели наградата, която е избрал.

Печелившите участници се определят на лотариен принцип, чрез томбола в присъствието на комисия. Това се случва с помощта на сайт за генериране на случайни числа. 6. Теглене и получаване на наградите

На 23.12.2016 г. включително, в присъствието на комисия ще се изтегли победителя на лотариен принцип, чрез томбола. Печелившият участник в Коледната кампанията „Спечели мечтания Коледен подарък“ ще получи наградата, избрана от него по време на регистрацията.

Печелившият участник ще бъде информирани по телефона до 7 дни след теглене на томболата и приканен да посети някой от офисите на Кеш Кредит (най-удобната за него локация) до 10 дни след обаждането.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара