Спечелете 30 комплекта халби и 10 броя power bank от Kamenitza


Краен срок - 3 януари 2017

Успя ли да намериш коледния символ? Остават само няколко дни до края на търсенето, затова ти предлагаме да се разровиш из някой Наръчник за оцеляване.
За да участвате в Играта, е необходимо да направите следните действия в посочената по-долу поредност:
        Посетете сайта на играта
        Намерете един от скритите символи в сайта и го отворете.

        Регистрирайте се за участие в томболата за награди чрез попълване на кратка регистрационна форма, предоставяйки следните данни: име, фамилия, e-mail, град, телефон за връзка, адрес, отговарящи на същите от личната карта на участника.
        Запознайте се и потвърдите, че сте съгласни с официалните правила за участие

Играта не е обвързана с покупка.

Всеки участник може да участва до три пъти в Играта, с един и същи email адрес.

За периода на Играта, Организаторът ще раздаде общо 40 награди:
        10 награди – Power банка
        30 награди - комплект чаши Kamenitza, всеки съдържащ 6 чаши Kamenitza 0.33л.

В томболата ще бъдат изтеглени 10 резервни участници, на които наградата се предоставя при невъзможност за предоставянето й на спечелил участник.

Наградите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип, измежду всички регистрирали се успешно в Играта. Участник може да спечели само веднъж награда от Играта.

Спечелилите участници ще бъдат публикувани на Facebook страницата https://www.facebook.com/PoweredByKamenitza и на сайта http://poweredbykamenitza.bg/ на 04.01.2017 г.

В срок до 5 работни дни след обявяването им на Facebook страницата https://www.facebook.com/PoweredByKamenitza и на сайта на http://poweredbykamenitza.bg/, спечелилите участници следва да предоставят своя точен адрес и телефон за връзка за предоставяне на наградата.

Наградите- халби се доставят в срок от 20 работни дни след потвърждаване на адреса, посочен от участника. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара