Спечелете смартфон Huawei P9 lite


Краен срок - 20 декември 2016

Познайте кой ще бъде обявен за #СпортистНаГодината2016 и може да спечелите смартфона Huawei P9 lite от Мтел!

🔶 🏆 🔶 🏆 🔶 🏆

Споделете в коментар под снимката кой от 10-те изброени спортисти според Вас ще бъде №1 тази година в класацията за Спортист на годината на България.

По азбучен ред гласувате за:

1. Александър Везенков, баскетбол
2. Боян Петров, алпинизъм
3. Григор Димитров, тенис на корт
4. Елица Янкова, борба
5. Ивет Лалова, лека атлетика
6. Кубрат Пулев, бокс
7. Мирела Демирева, лека атлетика
8. Радослав Янков, сноуборд
9. Станимира Петрова, бокс
10. Цветана Пиронкова, тенис на корт

Тези от вас, които познаят, ще участват в томбола за страхотния смартфон!

Участниците могат да изберат един от десетимата спортисти, събрали най-много точки в 59-та анкета за „Спортист на годината“. Имената на спортистите са изборени в поста на играта по азбучен ред.

След изтичането на периода един от всички участници, които са познали спортист № 1 за 2016 г. ще спечели смартфон Huawei P9 lite.

Печели един от всички участници, коментирали под поста и познали* името на тазгодишния победител в наградите „Спортист на годината“ 2016. Участниците трябва да са изписали правилно името на спортиста в коментар под поста с играта. Коментари на лични съобщения до страниците „Спортист на годината“ и „Мтел“ няма да бъдат считани за участие в томболата.

* В случай, че няма участник познал кой ще спечели първо място в тазгодишната класация „Спортист на годината“, томболата ще бъде разиграна между всички коментирали под поста с играта.

Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страниците на „Спортист на годината“ и „Мтел“.

Ако вашето име е сред изтеглените печеливши, напишете лично съобщение до „Спортист на годината“ във Facebook, в което да ни предоставите трите си имена, e-mail адрес и телефон за връзка. Ние ще се свържем с Вас и ще Ви дадем точни инструкции как да получите своята награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара