Спечелете новогодишен пакет за екскурзия


Краен срок - 24 декември 2016

Участвайте във фейсбук играта на ilady.bg „Направи добро!”

Станете посланик на Доброто и спечелете за Коледа Чудо!

На Коледа стават чудеса! На това ни учат всички филми и приказки. Животът пък ни учи, че чудесата се случват, когато някой ги направи. Но дали ще се зарадваме истински на коледното чудо в нашия дом, ако ние самите не сме направили чудо? Играта „Направи добро!“ цели именно това – да създадем своето коледно чудо, като донесем чудеса в живота на някой друг.

Каквото и добро да направите, то гарантирано ще се върне при вас. Като инициатори на спиралата от чудеса, ние от ilady.bg пък обещаваме коледно чудо на някой от вас, под формата на екскурзия.

Ето какво трябва да направите, за да участвате:

За да вземете участие в играта, първо, трябва да харесате страницата на ilady.bg и после да споделите на нея Ваши или на друг чудотворец снимки и/или клипове и кратка история към тях, която да разказва за слученото добро от Вас или Ваш близък. Дали това ще е история за спасяването на заклещено коте или на възрастен човек, който се е загубил, няма значение, важна е Вашата Добра постъпка спрямо изпадналия в беда. Един участник може да участва с неограничен брой случки. Историята, събрала най-много харесвания и коментари от потребителите на страницата, ще получи голямата награда.

Играта става активна на 01. 12. 2016 г. и ще продължи до 24.12. 2016 г., Бъдни вечер. На Коледа ще бъде обявен победителят, на който ще бъде връчена Голямата награда – новогодишен пакет за екскурзия!

Ще очакваме вашите истории! Успех от екипа на ilady.bg!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара