Спечелете 1 килограм лакомства Lindt


Краен срок - 19 декември 2016

След края на Играта ще бъдe раздадена 1 награда - 1 килограм сладки изделия от магазин Lindt, която ще бъде предоставена на бюро Информация в The Mall. Подаръка трябва да се вземе до 02.01.2017 г.

Право на участие в Играта във Facebook имат всички физически лица с местоживеене в България, имащи право на регистриране и използване на интернет платформата Facebook, посредством Facebook account (профил), съгласно вътрешните правила на Facebook, посредством www.facebook.com. Нямат право на участие служителите на Организатора, членове на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на Играта.

За да се включи в Играта, Участникът трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:
● Да посети Facebook страницата на The Mall,

● Да напише като коментар под публикацията предположението си за правилен отговор на въпроса “Колко пингвина има в The Mall?”

Всеки Участник в Играта има шанс да спечели само една награда за периода на Играта.

Тегленето на наградите ще се извърши след края на Играта, на 19.12.2016 г., на случаен принцип чрез www.random.org от Организатора или оправомощено от него лице. Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите Участници, според Facebook профилите им и ще се съхранява в The Mall.

В срок до 3 работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на The Mall, печелившите трябва да предоставят име, фамилия и телефонен номер, посредством лично съобщение във Facebook, и в предварително уговорено време да вземат наградата си от бюро информация (Infodesk) в The Mall, където се идентифицира с лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара