Спечелете 5 ваучера по 300 лв. всеки


Краен срок - 24 декември 2016

Участието в Коледната Игра се извършва посредством покупка на Sanostol Мултивитаминен сироп и/или Sanostol Мултивитаминен сироп, обогатен с желязо, и регистрация в Играта на уникален код и дата от съответната касова бележка. Промоцията НЕ важи за покупка на Sanostol Таблетки за смучене и Sanostol Специален пробиотик с Витамин С и Цинк

Всеки участник има право и възможност да използва повече от една регистрация в рамките на Играта, стига тя да е подкрепена с повече от една покупки и кодове от съответните касови бележки.

Общият брой награди е 5 бр. ваучери за детски играчки, всеки на стойност 300 лв., разпределени на случаен принцип сред участниците в играта.

На 25.12.2016 г. Организаторът на Играта ще изтегли чрез томбола и в присъствието на нотариус печелившите участници и ще ги публикува на уеб страницата на играта www.sanostol.bg. Всеки участник, спечелил награда, ще получи от Организатора в 2-дневен срок индикиращ печалбата му е-mail, на оставения e-mail адрес за връзка по време на регистрацията в Играта.

За да получат наградите си участниците-победители трябва да предоставят касовата бележка (сканирано копие или снимка), регистрирана в Играта и представляваща доказателство за заявената покупка. Касовата бележка (сканираното копие или снимка) се изпращат  чрез e-mail, в отговор на e-mail-а, индикирал съответната печалба. Участник, който не е предoставил съответния документ, губи право на спечелената награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара