Спечелете уикенд за двама, билети за концерта на Лепа Брена и още куп награди


Краен срок - 20 декември 2016

И дойде месец декември… Месец на празници, добро настроение, семеен уют и топлина, мирис на канела, дъх на борина и пресен хляб… Топ Преса иска да направи празника ви неповторим и запомнящ се.

Ето защо в последния, но един от най-хубавите месеци в годината Топ Преса реши да ви предизвика и заедно да направим празника си по-красив и приятен. Споделете с нас и най-верните наши приятели на страницата ни във Фейсбук – Топ Преса-югозападният таблоид, най-хубавата си актуална ваша снимка на тема „Уютна Коледа“.

У дома, на вилата, на планина, пред камината, с чаша вино в ръка, вашите деца, роднини, близки, с коледни дрехи, маскирани като дядо Коледа, със снежния човек на двора, коледна трапеза или… без значение каква, но снимката ви, свързана с големия християнски празник – Рождество Христово – Коледа. Отбележете на нея нашата страница Топ Преса – югозападният таблоид или направо я качете в албума „Уютна Коледа с Топ Преса“ на същата страница. Споделете празничното си настроение и празника с нас – хилядите последователи на медийната кауза Топ Преса.

Снимката, събрала най-много лайкове, ще получи автоматично НЕЗАБРАВИМ уикенд за двама в най-бутиковия хотел на град Банско – „Шато Вапцаров“, с комплимент – червено вино и изненади пред камината. Първият подгласник или снимката, поставена на второ място по брой лайкове, пък ще получи поощрителна награда СПА – ден в село Огняново, а третият по сила след победителят ще почива в уютното село Делчево.

Следващите трима ще имат гарантиран безплатен абонамент за вестник Топ Преса за 2017 година, а останалите десет – поощрителни подаръци от редакцията на информационна агенция www.toppresa.com. Срокът е от 1 декември 2016 година до 20 декември 2016 година включително. Участва се с 1 брой снимка. Може да се пращат и на лични.

Изненадите обаче не свършват до тук. Всички участници в „Уютна Коледа“ имат шанс да спечелят два безплатни билета за концерта на Лепа Брена в Пловдив на 8 април 2017г.
Победителят ще бъде изтеглен в томбола, която ще излъчим на нашият канал в Ютуб.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара