Спечелете уникален дизайнерски стол


Краен срок - 20 декември 2016

Включи се в играта и спечели уникален дизайнерски стол от Workspace!

За да участваш напиши в коментар правилния отговор на въпроса и на 21.12. ще изтеглим един от позналите, който ще получи голямата награда – изключително ергономичен стол „Sayl“!

Въпросът е – От кой известен мост е вдъхновен дизайнът на облегалката на стол Sayl ? :
А) Голдън Гейт, Сан Франциско
Б) Мостът на въздишките, Венеция
В) Тауър Бридж, Лондон

Всеки участник има право да коментира публикацията само веднъж

Всички участници коментирали повече от един път публикацията ще бъдат дисквалифицирани и няма да бъдат включени във финалния жребии за наградата, посочена по-долу в т.7  

Всеки участник, отговорил правилно на зададения в играта въпрос, има право да участва в тегленето и да спечели наградата, обявена от Организатора:  1 брой ергономичен офис стол модел „Sayl“, марка Herman Miller

Тегленето на наградата ще се извърши на следващия ден /21.12./ считано от датата на изтичане на периода на играта, чрез провеждането на томбола на случаен принцип. В томболата за награда имат право да участват всички участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези правила. Печелившият участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Победителят трябва да се свърже с организаторите чрез лично съобщение във Facebook. Ако организаторът не получи от печелившия лично съобщение, че ще приеме наградата, в рамките на срока посочен в т. 11, участникът губи правото да получи наградата си.  

Участникът, спечелил наградата по реда на т. 8 по-горе, трябва да изпрати лично съобщение с потвърждение, в срок до 5 (пет) дни, считано от датата на оповестяване на печелившия.  

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара