Спечелете смартфон Samsung Galaxy J7 и хард диск 1TB WD MyPassport Ultra


Краен срок - 11 януари 2017

Стартирахме промо кампания "Любовта е щастие"! ❤️

Искате ли да спечелите смартфон Samsung Galaxy J7 и да покажете любовта, която ви вдъхновява всеки ден? 🔥🔥🔥

Тогава следвайте стъпките:

1. Напишете ни с коментар под тази бележка, че искате да участвате. 
2. 40 от участниците, избрани на случаен принцип чрез томбола,  ще получат по куриер надуваема рамка от нас, в която да се снимат с половинката си на три любими локации.
3. Качете 3-те снимки на стената си с публичен достъп и хаштаг #любовтаещастие. Ако изпълните трите стъпки, ще участвате в томбола за 1бр. Samsung Galaxy J716GB black и 1бр. външен хард диск 1TB WD MyPassport Ultra.

Включвате ли се? :)

Голямата награда в промоцията е  смартфон Samsung Galaxy J7 (6) 16GB black. 

Утешителната награда в промоцията е външен хард диск 1TB WD MyPassport Ultra (червен), 2.5" (6.35 cm), USB3.0.

Първоначални награди – 40 /четиридесет/ броя надуваеми рамки за снимки, брандирани с логото на Ескапел/Escapelle.

Всеки участник може да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, се считат за невалидни и ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да изтрие регистрацията в Промоцията впоследствие.

Участието в Промоцията не е обвързано със закупуването на продукт „Еscapelle” или друг продукт на Организатора, нито с плащането на някаква такса.  

Първи етап. В периода  от 06.12.2016 до 18.12.2016 всеки потребител, който притежава валиден Facebook профил и напише на https://www.facebook.com/EscapelleBulgaria коментар под съобщението за настоящата Промоция(тази бележка), участва в томбола, от която ще бъдат изтеглени на произволен принцип 40 /четиридесет/ участника. Томболата се тегли от членове на екипа на Организатора. 

Втори етап. На 19.12.2016 на Фейсбук страницата на Ескапел ще бъдат обявени 40-те участника, избрани чрез томболата по т. 4.1. и които ще получат надуваема рамка от Ескапел. До 25.12.2016 те трябва да подадат на лично съобщение до Фейсбук страницата на Ескапел своите две имена, телефон за връзка и адрес, на който ще получат надуваемата рамка.

Трети етап. Между 26.12.2016 и 08.01.2017 40-те участника трябва да се снимат с любимия човек в надуваемата рамка на три любими за тях места и да споделят с публичен достъп снимките на стената си във Фейсбук с хаштаг #любовтаещастие.

Четвърти етап. Изпълнилите условието от трети етап участват в томбола, от която на 10.01.2017 ще бъдат изтеглени двама щастливци, които ще спечелят голямата и утешителната награда. Имената им ще бъдат обявени публично на 11.01.2017 на адрес https://www.facebook.com/EscapelleBulgaria.

Всеки печеливш Участник може да получи само една спечелена награда. 

Наградите се доставят чрез куриер на адреса, посочен от печелившите, в срок до десет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата в случаите по 4.2. и в срок до десет работни дни от тегленето на томболата по т. 4.6.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара