Спечелете уред за бавно готвене Russell Hobbs Cook@Home


Краен срок - 18 декември 2016

СПОДЕЛИ, ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ!

Тъй като днес е 1-ви декември и вече сме в коледно настроение, обявяваме първата ни игра за този месец. Споделете с нас снимка на приготвено от вас любимо коледно ястие или напитка и можете да спечелите уред за бавно готвене COOK@HOME.

За да участват в конкурса, участниците трябва да споделят снимка на приготвено от самите тях любимо коледно ястие или напитка като коментар под поста, анонсиращ играта на facebook страницата на Russell Hobbs на адрес www.facebook.com/RussellHobbsBG в рамките на периода, посочен в чл. 1.1. Всеки участник може да коментира само веднъж. 

Всички снимки и съдържание ще се проверяват от „Грей България” ЕООД. „Грей България” ЕООД си запазват правото да изтрият снимките и коментарите, които са с неподходящо съдържание – например расистко, вулгарно, порнографско, рекламно или такова, което подтиква към насилие, както и снимки и отговори, който нарушават приложимото право или правата на трети страни (марки, лога, запазени търговски марки и др.). Участниците, които са подали такова съдържание ще бъдат изключвани от кампанията и то ще бъде изтривано.

Всеки участник гарантира, че той е автор на предоставената снимка и че няма нарушение на никакви права на трети страни. Освен това участникът гарантира, че той/ тя разполага с всички авторски права и всички други права на интелектуална собственост за качената снимка.

Наградата е 1 бр. уред за бавно готвене Russell Hobbs Cook@Home. 

Печелившият ще бъде изтеглен на томболен принцип от служител на „Грей България” ЕООД на 19.12.2016 г., а името му ще бъде публикувано на facebook страницата на Russell Hobbs на адрес www.facebook.com/RussellHobbsBG. 

Печелившият ще бъде уведомен, че печели посредством лично съобщение във facebook на 19.12.2016 г. Организаторът ще изиска от печелившия да предостави три имена, точен адрес за доставка на наградата и телефон за контакти. Печелившият ще разполага с 10 работни дни, за да предостави тези данни. Наградата ще бъде доставена не по-късно от 30 работни дни след изпращане на данните от страна на печелившия. 

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара