Спечелете страхотни съдове за фурна и за сервиране и кулинарни книги


Краен срок - 9 януари 2017

Скъпи читателки,

В навечерието на коледните и новогодишни празници, имаме удоволствието да ви поканим да участвате в улинарния конкурс на Az-jenata.bg „Празнично ухание в кухнята“.

За да участвате в конкурса, трябва да качите своите любими празнични рецепти, придружени със снимка, продукти и инструкции за приготвяне. Отдайте се на вдъхновението и емоцията от семейните празници и участвайте! Няма ограничения в броя рецепти, които ще качите в конкурса.

Важно условие, което ще ви позволи да споделите вашата рецепта в конкурса е да сте регистриран читател в сайта.

Победител в конкурса ще бъде този читател, чиято рецепта е събрала най-много гласове. За да бъдат избегнати манипулации, всеки регистриран потребител ще има право да гласува само веднъж за конкретна рецепта и неограничен брой пъти за различни рецепти.

Важно! Откраднати рецепти и снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.

Ето и наградите:

Тримата участника, събрали най-голям брой гласове ще получат награди – страхотни съдове за фурна и за сервиране. Наградите са: съд за печене, форма за печене, красива поставка за сервиране.

За тези, които са гласували, също сме приготвили страхотни награди. Трима от всички гласували ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще спечелят награда.

Тази година сме избрали за награда две прекрасни книги, истинско съкровище за любителите кулинари: Сокове и смутита. 50 лесни рецепти и Йогурт. 50 лесни рецепти, както и една страхотна празнична подложка за печене в комплект с нож.

На 10.01.2017 година ще обявим и печелившите.

Желаем ви успех и вдъхновяващи празници!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара