Спечелете телевизор, таблети, кафемашини, ваучери и още много награди от Kaufland


Краен срок - 24 декември 2016

Отваряйте всеки ден по едно прозорче от Коледния календар и печелете страхотни награди!

Играта е с продължителност от 01.12.2016 г. до 24.12.2016 г. включително. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Теглене на печелившите ще се проведе на 5, 12, 19 и 27 декември 2016 г., като на всяка от датите ще се теглят печеливши за предходните дни от играта.

Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани лично за печалбата и да получат наградата си на посочен от тях адрес. Имената на печeлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница до 3 дни след изтеглянето им, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

Можете да участвате в играта неограничен брой пъти, но името Ви може да бъде изтеглено като печелившо за деня само веднъж.

В играта не могат да взимат участие лица под 18 години, както и служители на Кауфланд България ЕООД енд КО КД и членове на техните семейства. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им стойност. Кауфланд България ЕООД енд КО КД не носи отговорност при погрешно подадени данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара