Спечелете хлебопекарна TEFAL Pain Plaisir, ваучери за вечеря и още награди от Tefal


Краен срок - 15 декември 2016

Ако обичаш да готвиш трябва да участваш

А ако обичаш да похапваш включи се в нашата Фейсбук игра - тагни приятел, който обича да готви и спечели вечеря, ваучер за кулинарен курс или книги за здравословно хранене.

Ти си от хората, които обичат да готвят? Попаднал си на точното място, защото ние искаме да възнаградим тази ти страст, а и защото обичаме да раздаваме награди!

Да, поставяме началото на първия ни конкурс за уникална рецепта, която да бъде публикувана от твоя профил тук в сайта - www.vkusnotiiki.bg.

Условията са прости, а стъпките само три:

    Регистрирай се в сайта от тук
    Добави рецепта, която да не присъства в други български кулинарни сайтове
    Сподели одобрената рецепта/и на стената на официалната фейсбук страница на Вкуснотийки и събери най-много лайкове, коментари и споделяния, за да спечелиш голямата ни награда - Хлебопекарна TEFAL Pain Plaisir със 17 автоматични програми за приготвяне на вкусен хляб, блатове за торта, тесто за пица, конфитюри, каши и зърнени закуски, включително и 3 безглутенови програми.

Като нашите приятели от Tefal са подготвили за всички любители на готвенето и участници в конкурса още награди от висококачествените кухненски прибори и аксесоари Tefal Ingenio!

А за всички вас, които предпочитате да си похапвате, сме приготвали игра, която ще се провежда паралелно с конкурса. Условията за участия са още по-лесни:

Тагни в коментар към публикацията за играта на нашата фейсбук страница твои приятели, които обичат да готвят, като по този начин ще им дадеш шанс да се запознаят с правилата на конкурса “Обичам за готвя!” за качване на рецепти и да вземат участие, докато ти търпеливо изчакваш тегленето на наградите;
  
Може да тагнеш неограничен брой приятели, но трябва да знаеш, че е хубаво те наистина да обичат да готвят, за да не им досадиш. А с всеки тагнат твоят шанс за награда се увеличава.

Остава ти да изчакаш до приключването на играта, за да спечелиш на случаен принцип един от ваучерите ни за обяди/вечери в столични ресторанти или ваучер за кулинарен курс, с който да поставиш началото на твоята кулинарна революция. Имаме и книги за здравословно хранене.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара