Спечелете климатик LG Smart Inverter Eco Plus, модел E12EM


Краен срок - 20 ноември 2016

Студеното време вече се настани по нашите ширини и е време да помислим за отоплението на дома.

Ако и вие като нас искате след края на работния ден да се приберете в топло и уютно местенце, ще се зарадвате да чуете, че от LG ви предоставят уникалната възможност да спечелите климатик, отговаряйки на 3 лесни въпроса.

Ако отговорите правилно на въпросите, ще имате съвсем реалния шанс да спечелите Климатик LG Smart Inverter Eco Plus, модел E12EM, чийто гаранционен срок е 5 години!

Той е изключително удобен и практичен, тъй като успява бързо да направи температурата в стаята такава, каквато желаете. Охлажда и затопля помещението за секунди, има антибактериален филтър, автоматично почистване и работи тихо така, че да не ви смущава, докато спите или работите. Климатикът има висока ефективност, оптимизиран въздушен поток и режим на активен енергиен контрол.

Какво по-хубаво от практичен подарък, който цяла година да ви осигурява комфорт у дома и да не изразходва много енергия?

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 21-ви ноември, 2016 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на интернет страницата на Woman.bg.

Наградата ще бъде предоставена на печелившият Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и:  предостави следната информация:

(i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);
(ii)   дата на раждане;
(ii)   постоянен адрес на територията на Република България.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившият Участник чрез посочения, при регистрацията, адрес на електронна поща, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Печелившят Участник, в последствие, трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 5 (пет) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившият Участник ще получат Наградата си в рамките на 45 (четиресет и пет) работни дни от публикуване на името му на интернет страницата на Woman.bg, освен ако не е уговорено друго между Участник и Организатор.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара