Спечелете iPhone 6S, видеокамери, дронове и още над 50 награди от Ballantine’s


Краен срок - 15 януари 2017

Продукти, участващи в Промоцията

1. Ballantine’s Finest – 1L (един литра)

2. Ballantine’s Finest – 0,7 L (седемстотин милилитра)

3. Ballantine’s Finest – промо-пакет с две чаши

4. Ballantine’s Finest – промо-кутия

Участието в Промоцията е обвързано с покупка на 1 (една) бутилка Ballantine’s Finest по избор от участващите продукти в рамките на периода на кампанията.

В Промоцията участват само бутилки Ballantine’s с промо-стикер.

Всеки участник, който отговаря на условията, описани в т.5, има право да участва.

С участието си в Промоцията, всеки участник дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организаторите за целите на Промоцията.

Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, трябва да закупи 1 (една) бутилка Ballantine’s Finest с промо-стикер, разновидност в литри по избор, в рамките на периода на кампанията.

След покупката, потребителят трябва да заяви участие в Промоцията на www.staytrue.bg , където следва да регистрира:

    уникалния код, наличен под скреч полето на промо-стикера;
    своите данни: име и фамилия, град, телефонен номер за връзка, e-mail;
    да избере наградата, за която участва;
    да потвърди, че е прочел правилата на Промоцията и е съгласен с тях;
    да потвърди, че е запознат с условието за запазване на промо-стикера и касовата бележка от покупката;
    да натисне бутон „Изпрати”.

След регистрация, на екрана следва да се появи съобщение дали регистрацията е успешна, или не.

С успешната регистрация, всеки участник се включва в томбола за спечелване на 1 (една) от наградите в Промоцията, като може да спечели само вида награда, за който сам е избрал да участва в полето „Избери награда“ в регистрационната форма .

Един потребител може да се регистрира/да участва  до 5 (пет) пъти в Промоцията. Важно:  Данните (име, фамилия, град, телефон, e-mail) трябва да са едни и същи при регистрация на различни кодове от един и същи потребител. В базата данни за тегленето на наградите влиза потребител, който на свое име, фамилия, телефон има регистрирани не повече от  5 (пет) уникални кода.

Участникът е длъжен да запази промо-стикера с уникалния код и касовата бележка от покупката на промоционалния продукт (бутилка Ballantine’s Finest). Промо-стикерите от закупените продукти и касовата бележка/и ще бъдат изискани от служителя на куриерската фирма при предаване на наградата на всеки спечелил участник. Награда не може да бъде връчена/предадена на участник, който не представи стикерите и касовата бележка/и. В случай, че печеливш участник не пази и не предостави промо-стикера и касовата бележка от покупката, на негово място ще бъде определен друг участник за същата награда.

Датата на касовата бележка трябва да предхожда или да съвпада с датата на регистрация на печелившия участник, а не да е с дата след датата на регистиране на кода.

В Промоцията ще бъдат раздадени общо 56 (петдесет и шест) награди, разделени в 2 (две) категории: 1) технологични награди и 2)награди тип преживявания.

Технологични награди – общо 6 (шест) броя, както следва:

    1 (един) брой мобилен телефон марка Apple Iphone, модел 6S 16GB Silver
    2 (два) броя видеокамери марка Panasonic, модел HC-V160EP-K
    3 (три) броя дрон, квадрикоптер, модел PARROT JUMPING RACE JETT

*Организаторите си запазват правото да сменят моделите и/или марките на технологичните награди в случай, че доставчиците по някаква причина нямат наличност, и/или спрат внос и/или продажба на конкретните марки и/или модели; както и по друга обективна причина неизчерпателно. При възникване на подобно обстоятество, Организаторите ще заменят технологичните награди с най-близки като модел и/или технологични възможности и/или марка до обявените.

Награди преживявания – общо 50 (петдесет) броя, както следва:

    2 (два) броя награда Ballantine’s  тейстинг
        За печелившите на този вид награда ще бъде специално огранизиран от Ballantine’s уиски тейстинг за компания от четирима или пет човека, като печелившият избира кого да покани. Всички детайли за мястото на провеждане на тейстинга, датата и часът ще бъдат допълнително уточнени с печелившите.

    3 (три) броя награда Професионална фото-сесия
        Печелившите на този вид награда могат да се възползват от професионална фото-сесия за един, двама или трима човека, в студио или на открито (по техен избор). Датата на фото-сесията, броят на участниците в нея и мястото ще се определят между печелившите и Организатора.

    4 (четири) броя награда Костюм или рокля специално за теб
        Печелившите на този вид награда получават ваучер за избор на официална дреха (мъжка или дамска) от реномирана марка за един човек. Марката дрехи, доставчик на тази награда, ще бъде избрана и посочена от Организаторите. Печелившият ще може да избере дреха за себе си от предварително определени между Организаторите и фирмата за официално облекло колекции.

    6 (шест) броя награда Мастър шеф вечера за двама
        Печелившите на този вид награда ще получат ваучер за специална гурме вечеря за двама в изискан ресторант, избран от Организаторите. Печелившите ще могат да координират датата и часът на резервацията си с лице от ресторанта, което ще е посочено за контакт във ваучера.
    7 (седем) броя награда Филмов маратон

        Печелившите на този вид награда получават ваучер за посещение на 5 филма за двама в избрана от Организаторите кино верига. На ваучера ще бъдат описани видът прожекции, за които ваучерът важи.

    8 (осем) броя награда Музикални уроци
        Печелившите на този вид награда получават ваучер за 10 урока за един човек в музикална школа, определена от Организаторите. Печелившите могат да изберат вид музикален инструмент от предлаганите в музикалната школа.

    10 (десет) броя награда Уроци по танци
        Печелившите на този вид награда получават ваучер за 10 урока по танци за един, или за 5 урока за двама в професионална танцова школа, определена от Организаторите; Печелившите могат да изберат вида/стила танци от предлаганите от музикалната школа.

    10 (десет) броя награда Посещение в  Escape room
        Печелившите на този вид награда получават ваучер посещение на Escape или Mind room за двама, трима или четирима човека, като печелившият ще избере сам ден и час на посещение след координиране с избрания от Организаторите доставчик на тази награда.

Наградите преживявания се предлагат за използване само в определени градове, а не на цялата територия на страната. При избор на награда преживяване, участниците следва да прочетат в полето за избор на награда в кои градове се предлага тя.

Ако някой от печелившите на награда тип преживяване не е от града/градовете, в който/които вида награда се предлага, следва да бъде информиран, че Организаторите не поемат никакви допълнителни разходи по придвиждане на печеливши до градове, в които наградите преживявания могат да бъдат използвани.

Всички награди тип преживявания следва да бъдат използвани от печелившите в срок до 3 (три) месеца от връчването им – т.е. до 30.04.2017 г.

Печелившите ще се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран софтуеър, осигуряващ шанс за печалба на всички участници, регистрирали се в периода на промоцията, до 00.00 часа на 15.01.2017 г. Наградите ще бъдат теглени по категории, като във всяка категория ще бъдат включени имената на всички участници, които са се регистрирали за съответния вид (категория) награда.

Ще бъдат изтеглени 56 (петдесет и шест) участника и по 3 (три) резерви за всяка категория награди.

Имената на печелившите 56 (петдесет и шест) участници ще бъдат публикувани на уеб страницата на Промоцията – www.staytrue.bg – в срок до 17.01.2017 г.

Организаторите ще се свържат по телефон с всички 56 петдесет и шест) печеливши в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите на предоставените от тях телефони за връзка в регистрационната форма.

В случай, че награденият не предостави промо-стикера и касовата бележка от покупката на куриера, който ще му занесе награда, или при верификация на възрастта се окаже, че няма навършени 18 години, този печеливш също се дисквалифицира и за такъв на негово място се смята следващия в списъка с резерви.

Наградите се получават чрез куриерска фирма в срок до 10 (десет) работни дни след обаждането до печелившия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара