Спечелете 10 броя ховърборд XMART модел „HB-65C BLACK“


Краен срок - 31 декември 2016

10 невероятни ховърборда ви очакват! До края на декември всеки клиент, който закупи детския часовник MyKi, може да участва в томбола за 10 ховърборда.

Всяко дееспособно физическо лице или юридическо лице, което в Периода на участие закупи от Мобилтел смарт часовник марка „MyKi” (в брой или на изплащане), без или със срочен абонамент за тарифен план за мобилна телефонна услуга на Мтел. Ценовите и други условия относно закупуването на смарт часовник марка „MyKi” от Мтел, и относно предлаганите срочни абонаменти за мобилна телефонна услуга на Мтел са публикувани на интернет страницата на Организатора - www.mtel.bg.

Кампанията ще се бъде достъпна на уеб сайта на Организатора, където в периода на Кампанията всеки участник следва да се регистрира с попълване на следните данни:
* Име
* Презиме
* Фамилия
* Телефон
* e-mail
* № на фактура

Всеки Участник може да участва в тегленето само за една награда.

Наградите, които ще се раздават чрез електронно теглене по реда на т. 7 от Правилата, са 10 /десет/ броя ховърборда XMART модел „HB-65C BLACK“.

Тегленето на наградите ще се извърши на 09.01.2017 г.

Участниците в Кампанията, които ще спечелят награди по т. 6.1. се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, определена със Заповед на Организатора, и съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Печелившите Участници ще бъдат обявени на официалната страница на Кампанията на уеб сайт www.mtel.bg в деня на провеждане на електронното теглене на наградите.

След определяне на всеки печеливш Участник се изтегля по още 1 (един) резервен печеливш Участник. Резервният печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 8.2. от тези Правила.

Организаторът ще се свърже с всички печеливши чрез телефонно обаждане до техния MSISDN номер, използван за участие в Кампанията, в рамките на 3 /три/ работни дни, считано от датата на тегленето.

Наградите ще бъдат получавани в рамките на 10 (десет) работни дни, считано от деня, в който е осъществен контакт с всеки печеливш.

Печелившият може да получи своята награда в посочен от него магазин на Организатора, като получаването на наградата се удостоверява с приемо-предавателен протокол, подписан от печелившия Участник и от служител на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара