Спечели 300 златни жълтици от кори „Златната Царица“


Краен срок - 31 декември 2016

Участващите опаковки са фини точени кори „Златната Царица“ 500 грама с промоционална опаковка и пакетирана вътре в опаковката скреч карта.

ДИЗАЙН НА ПРОМО ОПАКОВКА:


ДИЗАЙН НА ПЕЧЕЛИВША СКРЕЧ КАРТА:


ДИЗАЙН НА НЕПЕЧЕЛИВША СКРЕЧ КАРТА:


С участие в промоцията може да бъде спечелена следнaтa наградa:

Един брой Златна жълтица , описанa подробно в Приложение № 1, при едни брой печеливша скреч карта

Общо  300 броя награди за всички опаковки за целия период на промоцията.

Във всяка промоционална опаковка с показания в точка 5 дизайн има налична скреч карта с поле на изтриване.  При наличие на следните надписи в полето за изтриване:
• „Печелиш златна жълтица” – потребителят има право да получи един брой златна жълтица по куриер, след като се обади на посочения телефон 0700 11606 и подаде своите данни на участие , както и уникалния код, който се намира под надписа „Печелиш златна жълтица“.

• „Направи вкусна баница и опитай пак късмета си“ – потребителят не печели нищо.

Общият брой промоопаковки, съдържащи скреч карти е 700 000 броя, като 300 броя от картите са "Печелиш  златна жълтица" и 699 700 броя от картите съдържат "Направи вкусна баница и опитай пак късмета си". Печелившите карти ще бъдат разпределени на случаен принцип във всички произведени опаковки.

Участниците, спечелили наградата „Златна жълтица“ я получават с доставка по куриер срещу предоставяне на печеливша скреч карта с уникален номер, който съответства на продиктувания по телефон и потвърден като печеливш от протокол за печеливши кодове. Доставката е в срок от 45 дена от телефонното обаждане на клиента.

ПРИЛОЖЕНИЕ № 1 : ЗЛАТНА ЖЪЛТИЦА

1. „Златната жълтица“ представлява златен плакет с приложения дизайн, изработен от злато проба 585, с тегло от 1,5g.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара