Спечелете телевизор, таблет, смартфон, колело, фотоапарат и още над 150 награди


Краен срок - 22 декември 2016

Ако и вие всяка година се припознавате в образа на Дядо Коледа, ние сме на среща да ви помогнем да донесете радост на най-близките си хора! Вземете кредит от 1 ноември до 22 декември и участвайте за НАГРАДА по ваш избор.

Право на участие в томболата придобива всяко пълнолетно и дееспособно физическо лице /Участник/, което е сключило, в качеството си на Заемател договор за паричен заем с Организатора в периода на провеждане на томболата и по отношение на него не е налице основание за загубване на право на участие, съгласно Раздел VII от настоящите Общи условия.

Повече информация за продуктите на Изи Кредит може да бъде намерена на електронна страница на Организатора на адрес: www.easycredit.bg или на място в oфисите на Дружеството, намиращи се на територията на Република България, както и при обаждане на телефон 0700 18 100 (съобразно индивидуалния тарифен план на абоната, без допълнително таксуване). Параметрите и условията по паричните заеми се посочват в сключения между Потребителя и Дружеството Договор за паричен заем, както и в предоставения Стандартен европейски формуляр (СЕФ).

Не се изисква изрично волеизявление от страна на участника, за да придобие същият право на участие в томболата, но за да се възползва от нея той следва да е изпълнил всички условия, посочени в настоящите условия. От друга страна, всеки участник има право да откаже да се възползва от томболата, чрез изрично волеизявление, представено на място в офисите на Дружеството в страната или на адреса на управление, посочен по т. 1 по-горе.

Всеки участник следва да има местожителство на територията на Република България.

В томболата имат право да участват и служители на „Изи Асет Мениджмънт” АД или изпълнители по граждански договор за поръчка, изработка и реклама, но само в случай, че не са сключили договор за паричен заем по кредитен продукт Staff или Staff Premium.

На 23 Декември 2016 г. ще бъде проведена томбола измежду всички участници, отговарящи на условията, като на случаен принцип ще бъдат изтеглени 157 печеливши участника, по един за всеки регионален офис на Организатора. Печелившият участник ще спечели предварително отбелязана от него награда, като всеки спечелил участник ще получи един брой награда. Ако печеливш участник от томболата е усвоил кредит в периода на промоцията в някоя от пощенските станции на „Български пощи“ ЕАД, предоставящи услугите на Дружеството, ще бъде допълнително потърсен от представител на Организатора, за да му се съобщят видовете награди, за да заяви желанието си коя от посочените награди желае да получи, както и да бъде информиран от кой регионален офис на Организатора може да получи наградата си.

Възможност за спечелване на награда по горния член има всеки потребител, който сключи договор за паричен заем в периода на томболата и може да спечели една от долупосочените награди, която предварително е отбелязал в нарочен талон, предоставен му от Организатора, а в случай, че е усвоил кредит в някоя от пощенските станции на „Български пощи“ ЕАД и бъде изтеглен като печеливш, то ще бъде потърсен от представител на Организатора с цел да му бъдат съобщени видовете награди, с цел заявяване от негова страна коя награда от посочените желае да получи, както и да му бъде съобщено от кой регионален офис на Организатора може да получи наградата си:

        телевизор 24”
        таблет
        смартфон
        детско колело
        кафемашина
        хлебопекарна
        преса за коса
        фотоапарат
        ударна бормашина
        кошница с лакомства
        парфюм

Печелившите от томболата за наградите по чл. 12 ще бъдат изтеглени на случаен принцип, като за всеки офис от общо 157 броя ще бъде изтеглен по един печеливш, както следва: При сключването на договор за паричен заем за продукт на Изи Кредит, потребителят получава в съответния офис на Дружеството талон, на който трябва да отбележи желан от него подарък и да попълни своите данни (КИД, име, фамилия, е-mail, телефон и подпис), а ако печеливш участник от томболата е усвоил кредит в периода на промоцията в някоя от пощенските станции на „Български пощи“ ЕАД, предоставящи услугите Дружеството, ще бъде потърсен от представител на Организатора с цел да му бъдат съобщени видовете награди, с цел заявяване от негова страна коя награда от посочените желае да получи, както и да му бъде съобщено от кой регионален офис може да получи наградата си.

На 23.12.2016 г. ще се проведе томбола и ще бъдат изтеглени 157 участника в присъствието на комисия от трима члена, единият от които юрист, който ще удостовери законосъобразността на тегленето, а като всеки печеливш ще получи избрания от него подарък от описаните в чл.12. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на Интернет страницата на Организатора: www.easycredit.bg. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на Интернет страницата ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившия, както и номера на договора за паричен заем, сключен между него и Дружеството. Получаването на наградите се извършва посредством двустранно подписан приемо – предавателен протокол, в който спечелилия следва да посочи видът на спечелената награда.

Наградите са закупени от Организатора от търговци, предлагащи съответните стоки – техника, козметика, захарни изделия.  Наградите са произведени съгласно посоченото върху тях и придружаващите ги сертификати. NB!!! Всеки спечелил участник следва да се запознае с Инструкции за употреба, в случай, че наградата му е придружена от такива, както и да спазва обичайното употребление на съответната спечелена от него награда. Дружеството не носи отговорност, нито към него могат да бъдат насочвани претенции по повод употребата на спечелените награди.

Всеки участник може да получи само по  една от наградите по чл. 12.

Всеки печеливш от томболата ще бъде потърсен от представител на Дружеството, за да бъде уведомен за спечелената награда, на телефонния номер, който е предоставил в предложението за сключване на договор за паричен заем. В случай, че представителят на Дружеството не успее да се свърже с печелившия и/или същият не потърси в срок до 15.01.2017 г. наградата си от съответния регионален офис, в който е спечелена, тя остава за Дружеството.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва в съответния офис на Дружеството, от който е изтеглен кредита, всеки работен ден от 09.30 часа до 18.30 часа в срок до 15.01.2017 година.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара