Спечелете всяка седмица награди от 50, 100 и 200 лв.


Краен срок - 12 декември 2016

В периода на промоцията, имате възможност да спечелите награди от 50, 100 и 200 лв., с банков превод по дебитна карта, за да направите най-добрия избор за себе си!

Как: Като закупите поне един от продуктите с жълт промостикер – пасти за зъби Bilka Dent Gingival Care, Bilka Dent Padodont Protect, Bilka Dent Clean&White, Bilka Dent Himalaya Salt.

Изтрийте полето и вижте за коя от трите награди участвате – 50, 100 или 200 лв. Изтрийте второто поле и намерете своя уникален код.

Веднъж седмично в периода на промоцията ще бъдат обявявани 23 печеливши участници.

От тях, всяка седмица: 20 награди х 50 лв., 2 х 100 лв. и 1 х 200 лв.

Ако сте сред тях, ще получите е-mail, информиращ за спечелването на награда и даващ инструкции за получаването й.

Броят на наградите ще бъде 161.

Забележки:

    Всеки продукт има генериран уникален код, т.е. можете да участвате толкова пъти, колкото продукта с жълт стикер сте купили.
    Ако сте направили покупка преди 24 октомври, моля изчакайте активирането, за да се регистрирате.

Регистрация на уникален код преди официалния старт на промоцията ще бъде възможна, но тегленето на награди ще стартира след официалния старт на промоцията, който е 24 октомври 2016.

Участващите търговски марки и опаковки са пасти за зъби Bilka Dent Gingival Care, Bilka Dent Padodont Protect, Bilka Dent Clean&White, Bilka Dent Himalaya Salt с промоционален стикер върху опаковката (“Промоционални опаковки”). Върху промоционалните стикери ще бъде изобразено рекламното послание на промоцията „Спечели с Bilka! ” и кратка версия на Официалните правила.

Всеки участник може да спечели повече от една награда, ако участва с повече от един код. Всеки печеливш код отпада от понататъшно участие в промоцията.

Всеки уникален код може да бъде използван само веднъж. Повторното или многократното изпращане на един и същ Уникален код не води до повторно участие в Промоцията.

След регистрация на код на www.bilkapromo.bg участникът ще види съобщение на екрана със следния текст  «Честито, Вие се регистрирахте успешно в промоцията на Bilka! Повече информация можете да намерите на www.bilkapromo.bg!»

При спечелване на награда в томболата, участникът ще получи е-майл от info@bilkapromo.bg с един от следните текстове в зависимост от изписаната на стикера печалба:

-  „Честито! Печелите  50 лв. с банков превод по дебитна карта, от промоцията на Bilka Dent! Mоля, отговорете на този е-майл с “reply” като изпратите трите си имена, ЕГН, адрес по регистрация на ЛК, лична банкова сметка (IBAN) за превод на наградата и  мобилен телефон за връзка с Вас. Личните данни са конфиденциални и по Закона за защита на личните данни не се преотстъпват на трети лица. Предоставянето им е  необходимо във връзка с издаването на Служебна бележка за получаване на парична награда, която удостоверява размера на наградата и това, че не дължите допълнителни данъци и такси. Получаването на паричната награда следва да бъде декларирано с данъчна декларация в Данъчната служба във Вашия град.”

или

- „Честито! Печелите  100 лв. с банков превод по дебитна карта, от промоцията на Bilka Dent! Mоля, отговорете на този е-майл с “reply” като изпратите трите си имена, ЕГН, адрес по регистрация на ЛК, лична банкова сметка (IBAN) за превод на наградата и  мобилен телефон за връзка с Вас. Личните данни са конфиденциални и по Закона за защита на личните данни не се преотстъпват на трети лица. Предоставянето им е  необходимо във връзка с издаването на Служебна бележка за получаване на парична награда, която удостоверява размера на наградата и това, че не дължите допълнителни данъци и такси. Получаването на паричната награда следва да бъде декларирано с данъчна декларация в Данъчната служба във Вашия град.”

или

- „Честито! Печелите  200 лв. с банков превод по дебитна карта, от промоцията на Bilka Dent! Mоля, отговорете на този е-майл с “reply” като изпратите трите си имена, ЕГН, адрес по регистрация на ЛК, лична банкова сметка (IBAN) за превод на наградата и  мобилен телефон за връзка с Вас. Личните данни са конфиденциални и по Закона за защита на личните данни не се преотстъпват на трети лица. Предоставянето им е  необходимо във връзка с издаването на Служебна бележка за получаване на парична награда, която удостоверява размера на наградата и това, че не дължите допълнителни данъци и такси. Получаването на паричната награда следва да бъде декларирано с данъчна декларация в Данъчната служба във Вашия град.”

Участниците, спечелили награди от Промоцията, могат да получат наградите си по един от следните начини:

1. Като им бъде издадена дебитна карта на тяхно име; картата ще бъде заредена със съответната на печалбата  сума и трябва да бъде получена от печелившия лично в посочен от него клон на обслужващата банка на организатора. За издаването на картата печелившият участник следва да предостави на организатора всички необходими лични данни, според изискванията на закона и правилата за издаване на дебитни карти;

2. Ако печелившият вече притежава дебитна карта може да посочи сметка, по която картата му да бъде заредена със спечелената парична награда.

Печелившите участници ще бъдат уведомени, че са спечелили награда с email, в който ще се съдържа телефон, на който следва да се обадят, за да предявят наградата си и да получат подробни указания за начина, по който могат да я получат.

Награди се предявяват от спечелилите участници в срок до 12.02.2017 г. и Организаторът няма задължение за предоставяне на награди, предявени след тази дата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара