Спечелете 3 пъфа, 12 винени комплекта и 24 бюти комплекта


Краен срок - 18 октомври 2016

За да участва в Играта, всеки Участник следва да се регистрира в интернет сайта на VERANO LUCKY, след което да си изтегли дневния късмет. Всяко лице може да се регистрира за участие в играта повече от веднъж за периода на кампанията, но само 1 път на ден.

За участие в Играта за Малките награди, Участникът следва да се регистрира поне веднъж.

За участие в Играта за Големите награди, Участникът следва да се регистрира минимум в 3 дни от целия период на кампанията.

Участник, който се е регистрирал повече от веднъж, също участва в томболата за седмичните награди.

С участието си в Играта Участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Малките награди, брандирани с логото VERANO AZUR, са общо 36 (тридесет и шест) броя, както следва:

    - Винени комплекта VERANO AZUR (2 бутилки + 2 чаши в комплект) – 12 броя;
    - Beauty комплекта VERANO AZUR (балсам за устни, огледалце и калъф за телефон VERANO AZUR) – 24 броя;

Големите награди са общо 3 (три) броя:

    - Пъфове - 3 броя;

На 19.10.2016г. чрез томбола, измежду всички участници в играта, регистрирали се минимум 3 пъти, на томболен принцип, ще се изберат 3-ма победители, които ще спечелят по 1 бр. от големите награди.

Всеки вторник, след първата седмица на кампанията, в продължение на 4 седмици (28.09.2016, 05.10.2016, 12.10.2016, 19.10.2016) ще се определят малките седмични победители. Разпределението на малките награди на седмична база ще бъде: 3 бр. винени комплекта VERANO AZUR (2 бутилки + 2 чаши в комплект) + 9 бр. beauty комплекта VERANO AZUR (балсам за устни, огледалце и калъф за телефон VERANO AZUR).

След определяне на печелившите Участници в Играта за Малките и Големите награди Организаторът поема ангажимент да уведоми всеки един от печелившите Участници чрез съобщение до посочения от Участника при регистрацията е-mail.

Ако в рамките на 10 календарни дни от спечелване на Малка награда, Участникът не се свърже с Организатора, то той губи правото да получи своята награда.

Организаторът ще изпрати до всеки спечелил Голяма награда Участник съобщение на посочения от Участника при регистрацията е-mail. След изпращане на съобщението, спечелилите трябва да се свържат с Организатора в 14-дневен срок, на посочения в съобщението e-mail и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получат наградата си.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара