Спечелете 15 смарт гривни и 70 външни батерии от Морени


Краен срок - 20 ноември 2016

Бъди свежарка в топ форма! Тренирай свежарски рефлекси с игрите на Морени - с малко логика и въображение можеш да спечелиш награди трепач! Всяка седмица те очакват нови игри!

Всеки, който даде верен отговор на игрите за деня, има шанс да спечели дневна награда – универсална външна батерия. Всеки, който изиграе поне три игри през съответната седмица ще има шанса да спечели седмичната награда – смарт гривна!

За да получи право да играе, всеки участник трябва да създаде свой профил на сайта www.moreni.bg, въвеждайки име, фамилия, имейл адрес и парола или използвайки своя Фейсбук акаунт, като трябва да потвърдят имейл адреса си, като го въведат ръчно.

Всеки ден в периода на играта (общо 35 дни) участниците ще имат възможността да се включат в игрите/предизвикателства, достъпни на www.moreni.bg. В първата седмица участниците ще трябва да решат игра за време от 30 секунди, състояща се от пет предизвикателства. Всяка следваща седмица след първата ще добавяме нови пет предизвикателствата в играта, като участниците ще имат този път 60 секунди за успешното решаване на общо десетте предизвикателства в играта. Всеки участник има неограничен брой опити да реши успешно играта. Веднъж решил правилно играта в съответния ден, участникът бива включен в тегленето на дневната награда, след което участникът може да продължи да играе за удоволствие.

Дневни награди: 2 БРОЯ ВЪНШНА БАТЕРИЯ 2600 mAh НА ДЕН (общо 70 бр. за периода на играта)

Теглене на дневните награди ден ще се извършва до 24 часа след края на всеки съответен ден от играта измежду всички участници, отговарящи на условията по т. 2.1 Печелившите на дневните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 24 часа след края на всеки съответен ден от периода на играта. Всички печеливши ще бъдат и индивидуално уведомявани съгласно условията по-долу.

Седмични награди: 3 БРОЯ MYKRONOZ ZEFIT 2 BLACK смарт гривна НА СЕДМИЦА (общо 15 бр. за периода на играта)

Тегленето на всяка седмична награда ще се извърша до 48 часа след края на всяка съответна седмица от играта измежду всички участници, отговарящи на условията по т. 2.2. Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 24 часа след края на всяка съответна седмица от периода на играта. Всички печеливши ще бъдат и индивидуално уведомявани съгласно условията по-долу.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид (една външна батерия, една смарт гривна) от един участник в периода на активността (17.10-20.11.2016 г.)

Печелившите участници ще бъдат публикувани на www.moreni.bg, като преди това ще бъдат уведомени чрез имейл съобщение, отговаряйки на което в рамките на 10 работни дни трябва да заявят адрес за получаване на наградата.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория, за получен от нас имейл!

Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен по-горе, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара