Спечелете 3 ваучера по 100 лв. и 20 брандирани хавлии Milde


Краен срок - 27 ноември 2016

Milde знае, че ти избираш само най-доброто за себе си. Затова, кажи ни кои лайфстайл тенденции предпочиташ, разбери какъв типаж си и участвай за награда.

За да участва в Кампанията всеки участник трябва да отговори на серия от 8 въпроса под формата на тест, с четири възможни отговора. Няма верни и грешни отговори. Участникът отговаря на база своята лична преценка, като в зависимост от отговорите, които е дал, получава определен „типаж“. След като види своя „типаж“ участникът трябва да се регистрира, за да участва за възможността да спечели награда. Ако преди или след регистрация участникът сподели във Facebook своя „типаж“, същият удвоява шанса си за спечелването на награда. Предходното изречение се прилага еднократно.

Всеки участник има право да спечели само една от изброените награди.

Измежду всички регистрирали се участници, двадесет и трима ще бъдат изтеглени като победители за по 1 (един) брой награда - ваучер на стойност 100 лева или хавлия „Milde“.

Победителите, с техните име, фамилия и част от имейл, ще бъде обявени в срок от 7 работни дни от края на Кампанията на Facebook страницата на Milde и на интернет страницата www.mildeworld.com/bg/favourite.trends . Всеки печеливш в рамките на 10 дни от обявяването, че е победител, трябва да се свърже с Организатора на Facebook страницата на Milde посредством лично съобщение. Ако в този срок той не се свърже с Организатора, това означава, че автоматично се отказва от наградата и претенциите си към нея.

Всяка награда ще бъде предоставена на победителя в рамките на срок от 1 месец от момента, в който победителят се свърже с Организатора.

Наградата от Активацията са три (3) ваучера, всеки от които на стойност 100 лева и двадесет (20) хавлии „Milde“.

Участниците, спечелили награда от Кампанията ще бъдат обявени на Fаcebook страницата на Milde и на интернет страницата  www.mildeworld.com/bg/favourite.trends. Те са задължени в срок от 10 календарни дени да се свържат с Организатора посредством лично съобщение във Fаcebook на страницата на „Milde“ или на интернет страницата на марката www.mildeworld.com, за да могат да получат своята награда. В уведомлението си спечелилия участник трябва  да предостави данните си за връзка и доставка – име и фамилия, e-mail, град, пощенски код, точен адрес и телефон.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара