Спечелете фотоапарат Sony, барбекю и още награди от Kikkoman


Краен срок - 2 ноември 2016

Радостни сме да ви поканим да участвате в есеннния фотоконкурс Kikkoman!

Kikkoman, естествено, е идеалната подправка и съвършен завършек към вашето ястие и освен всичко друго е изключително здравословен.

Уверете се сами в качествата на естественo ферментиралия соев сос, като се включите във ФОТОКОНКУРС KIKKOMAN и може да спечелите барбекю, фотоапарат или готварска ръкавица!

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА?

1. Сътворете своето красиво аранжирано ястие, като използвате соев сос Kikkoman за най-добрия завършек;

2. Качете снимка, на която присъства и соев сос Kikkoman във Facebook с хаштаг #Kikkoman, естествено или на www.facebook.com/OishiiSanCuisine/

Всяка седмица 8 души, избрани на случаен принцип, печелят награда.

Очакваме вашите снимки от 20 октомври до 2 ноември 2016 г.  Във фотоконкурса няма да бъдат допускани стари снимки, които вече са били изпращани за предишни конкурси на Kikkoman.

Всички рецепти от сайта са на ваше разположение, но може да сготвите ястие, измислено по ваша идея, отговарящо на условията на Конкурса.

Снимки, свалени от интернет, без присъстващ продукт на Кикоман, няма да участват в Конкурса.

Всеки участник може да качи колкото снимки желае, но участва в томболата само за една от 16-те награди. Един участник може да спечели само една награда.

В Конкурса участват всички продукти, които съдържат естествено ферментирал соев сос Kikkoman (соеви сосове и маринати) и които се продават на територията на Република България.

В рамките на Конкурса участниците имат възможност да спечелят една от следните награди:

Големи награди:
• 1Дигитален фотоапарат „Sony DSC-H300“
• 1 барбекю „Campingaz RANCHO SUPER“

Малки награди:
• 14кухненски ръкавици за готвене Кикоман

Наградите ще бъдат доставяни по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и обявяването им на http://www.oishii-cuisine.com.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара