Спечелете мобилни батерии, книги, комплекти и билети за Джак Ричър


Краен срок - 16 октомври 2016

Награди: 10 броя мобилна батерия; 10 броя книги Джак Ричър: Не се връщай; 10 броя комплект за спешни случаи на пътя; 30 билета за филма

Участието в Играта се осъществява с отбелязването на отговор в анкета, състояща се от 3 (три) въпроса, с по един възможен отговор от 3 (три) зададени, на интернет страницата www.kino.novatv.bg. С регистрацията и посочването на отговор в анкетата се приема, че конкретния Участник е приел безусловно настоящите Правила, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта.

Печелившите в Играта се определят чрез жребий измежду всички Участници дали по един верен отговор на всички 3 (три) въпроса за периода на Играта.

Жребият се провежда от Организатора. Всеки регистриран участник отговорил правилно на всички въпроси, може да бъде избран на случаен принцип от специализиран софтуер .

Наградите ще бъдат обявена на 17.10.2016г в www.kino.novatv.bg.

Със спечелилия Участник следва да се уточнят детайлите за получаването на конкретната награда. В случай че спечелилият Участник не отговаря на посочения от него телефонен номер или на съобщенията, изпратени му до e-mail адреса, посочен в регистрацията, и в рамките на 3 (три) дни от обявяването на печелившите, не осъществи контакт с Организатора, за печеливш се обявява следващ Участник, изтеглен с жребий.

Наградата се предава лично на спечелилия Участник, като самоличността му се установява с представяне от него на валидна лична карта и след като бъде безспорно установено, че именно това е лицето, което е дало правилни отговори на анкетата на страница www.kino.novatv.bg. Билетите могат да се ползват от 28.10. до 25.11.2016. Билетите са валидни до 25 ноември 2016 г. включително и могат да се ползват в кино салоните на Синема Сити и Арена в страната, според програмата на кината в ден и час, избран от победителя.


Участвай в КОНКУРСА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар