Спечелете билети за срещата ПСЖ – Лудогорец в Париж


Краен срок - 27 ноември 2016

В играта може да участва всяко лицe, навършило 18 години към датата на участие в играта, заредило 20 л. и/или над 20 л. един вид гориво по избор, в бензиностанции Газпром в периода на играта, попълнило регистрационната форма на адрес http://www.gazprom-petrol.bg/game и регистрирало касовия бон от покупката на същия електронен адрес. Настоящите условия важат за физически и юридически лица.

За участие в играта могат да бъдат регистрирани касови бонове, получени само от следните търговски обекти – бензиностанции от веригата „ГАЗПРОМ“ на територията на Република България:

    Бургас, ж.к. Меден рудник, бул. Захари Стоянов
    Ловеч, изход Троян, главен път Ловеч-София
    Видин, бул. Панония 66
    Враца, ул. Илинден 22 (изход Монтана)
    Велинград, изход на града за София
    Пловдив, Околовръстен път на Пловдив, след Метро
    Пловдив, ул. Христо Ботев 1 Б
    Пловдив, бул. Пещерско шосе 32
    Пловдив, бул.Никола Вапцаров 91Б
    Пловдив, бул. Карловско шосе 38
    Пловдив, бул. Санкт Петербург 48
    Пловдив, бул. Васил Априлов 95 А
    Първомай, кв. Дебър, вход от Хасково
    Благоевград, главен път Е79 - София-Кулата, 4 км. след Благоевград
    Димитровград, изход за Хасково
    Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 9
    София, бул. Цветан Лазаров
    Пловдив, бул. Кукленско шосе
    Пазарджик, ул. Кочо Честименски 8Д
    главен път Пловдив-Асеновград, бул.България 189
    Смолян, ул. Невястата, 1 км преди входа на града от Пампорово
    Хасково, изход за Димитровград
    Харманли, област "Зад хана", главен път Е80
    Велико Търново, 2км преди входа на града от София
    Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Шипка 9
    София, бул. Цариградско шосе 355
    ГКПП Калотина, главен път Калотина-София ГКПП Калотина
    София, с.Долни Богров, ул.35
    с.Приселци (Варна), автомагистрала E-87 Варна-Бургас
    Кърджали, кв. Веселчани, ул. 1-ви май №28
    Русе, бул. Липник
    Банско, вход от Разлог, ул. Патриарх Евтимий 1
    София, Черен кос, бул. Цар Борис ІІІ №509
    Хасково, бул. Съединение 44
    Бургас, бул. Транспортна, местност „Под шосето”

Всеки участник има право да регистрира за участие в играта неограничен брой касови бонове, издадени в периода на играта и отговарящи на условията на настоящите правила.

За участие в играта “ Треска  за футбол ” / “Football Fever” е необходимо всеки касов бон да бъде коректно регистриран на интернет страницата на играта на адресhttp://www.gazprom-petrol.bg/game като бъдат въведени посочените в него кодове в полетата „брой сметка“ и номера на фискалния бон, означни за улеснение на участниците в примерен касов бон по-долу включително да са попълнени имената, телефон за връзка и електронен адрес на участниците.

Всеки успешно регистриран касов бон в играта, трябва да бъде запазен до теглене и обявяване на голямата награда, както и да бъде предоставен при необходимост. В случай на изгубен касов бон и невъзможност за доказване на покупка посредством него, Организаторът си запазва правото да не предостави съответната награда.  Представяне на касов бон, регистриран в играта и изтеглен като печеливш, е задължително условие за получаване на наградите.

Реквизитите от един касов бон могат да бъде използвани за регистрация еднократно.

Наградите в Играта са общо 40 билета за футболните срещи на ФК «Лудогорец», като всяка една награда включва 2 билета, т.е. всеки един спечелил участник получава като награда 2 билета. Наградите се разпределят и раздават в 4-ри основни етапа на Играта, както следва:

Първо теглене:
На 27.09.2016 г. в присъствието на нотариус от всички издадени и регистрирани касови бонове, в периода 22.09.-26.09.2016 г. (включително),удостоверяващи зареждане в този период и отговарящи на настоящите правила, ще бъдат изтеглени и раздадени както следва: 20 билета ( 10 награди x 2 билета )

Второ теглене:
На 26.10.2016 г. в присъствието на нотариус от всички издадени и регистрирани касови бонове, в периода 27.09.-25.10.2016 г. (включително),удостоверяващи зареждане в този период и отговарящи на настоящите правила, ще бъдат изтеглени и раздадени както следва: 10 билета ( 5 награди x 2 билета)

Трето теглене:
На 17.11.2016 г. в присъствието на нотариус от всички издадени и регистрирани касови бонове, в периода 26.10.-16.11.2016 г. (включително),удостоверяващи зареждане в този период и отговарящи на настоящите правила, ще бъдат изтеглени и раздадени както следва: 10 билета ( 5 награди x 2 билета )

Четвърто теглене:
Голямата награда - Всички издадени и успешно регистрирани касови бонове, в периода на играта - 22.09.2016г.- 27.11.2016г. (включително) и отговарящи на настоящите правила, участват в тегленето на голямата награда - 1 награда x 2 броя билети за среща  ПСЖ – Лудогорец на 06.12.2016 год. в Париж.

На 29.11.2016г. в присъствието на нотариус ще бъде изтелеген печелившия.
Имената на печелившите ще бъдат обявени и публикувани на интернет страницата на http://www.gazprom-petrol.bg/game  на 30.11.2016г.

След потвърждение от страна на спечелилите, наградите ще се получават:
А) За първо, второ и трето тегления - на търговски обект ГАЗПРОМ в гр. София, бул. Цветан Лазаров 28, след с краен срок съответния футболен мач.
За футболната среща на 28.09.2016г. получаването на спечелените награди е до 19.00ч. на обект ГАЗПРОМ в гр. София, бул. Цветан Лазаров 28;

Б) за Голямата награда – от офиса на Спортал.БГ АД, в срок до 02.12.2016

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара