Спечелете 5 телевизора, 10 уикенда, 5 бр. сноуборд, 5 бр. ски и още над 24 000 награди


Краен срок - 20 ноември 2016

За да участвате за спечелването на награда, трябва да направите следното:

1. Да се регистрирате с Вашето име, презиме, фамилия, телефон и имейл адрес, и да заявите, че искате на посочения имейл адрeс да бъде изпратен код, чрез който на място в търговските обекти на търговска верига „Фантастико“ можете да вземете своята награда. С регистрация за участие, потвърждавате, че сте съгласни с настоящите правила и условия на кампанията. Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.
2. За да вземете своята награда трябва да представите трите си имена, телефон и имейла (разпечатан или на мобилно устройство) с изпратения код пред управител на един от търговските обекти на Фантастико, в гр. София като удостоверите съответствието с лична карта.

С всяка регистрация, която отговаря на условията на точка 7.1, участникът може да спечели една от 25 030 (двадесет и пет хиляди и тридесет) обявени награди, посочени в т.12 по-долу.

Награди:


Подарък

Количество подаръци

Спа уикенд за 2-ма във Велинград, 2 нощувки със закуски (ваучер)

5

Ски уикенд за 2-ма в Боровец, 2 нощувки със закуски (ваучер)

5

Велосипед, градски, унисекс, за възрастни

5

Смарт телевизор

5

Сноуборд + автомати

5

Ски + автомати

5

Талон за ресторант МайЧойс

25

Талон за Джой Стейшън

25

Талон за покупки във Фантастико

11 000

Талон за покупки във Фантастико

13 600

Талон за покупки във Фантастико

250

Талон за покупки във Фантастико

25

Талон за покупки във Фантастико

25

Талон за покупки във Фантастико

25

Талон за Мега Екстрийм боулинг

25

Участието в Играта не е обвързано с покупката на стока и/или услуга, нито се предоставя залог под каквато и да е форма.

Всеки участник може да спечели награда, чрез регистриране на интернет страницата. За избягване на неясноти, един регистриран имейл може да спечели само една награда. Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.

С една регистрация и получен на имейла код може да се получи награда, само веднъж. Наградите се разпределят на лотариен принцип.

Всеки участник в Играта, за да вземе наградата си е длъжен да предостави:

    Полученият от системата индивидуален имейл с код пред отговорно лице на веригата магазини, в съответния обект

    Име, презиме, фамилия и телефон

    Лична карта за справка

    Да подпише протокол, удостоверяващ получаването на наградата

Награда се предявява от спечелилите участници до 30 дни след получаване на уведомлението по имейл, а Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, предявена след този срок. Уведомлението ще указва как да бъде получена наградата. Начинът на получаване на наградата може да изисква вземането й от специално указано място, в който случай разходите по получаването й са за сметка на участника. Уведомлението се счита за получено от участника в деня на изпращането му от Организатора.

Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.

Играта е отворена за участие за всички физически лица с постоянен адрес в Република България, с изключение на служителите на Организатора и рекламни агенции, свързани с Играта, както и членовете на техните семейства /деца и съпрузи/. За целите на настоящите Общи условия, всички документи за удостоверяване постоянния адрес на Участника в Република България биха били достатъчни за доказателство.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара