Спечелете 8 изследователски комплекта, 224 играчки и 280 детски книжки Bonduelle


Краен срок - 2 ноември 2016

Ела да поиграеш с нас и може да спечелиш много награди! Приключенците те очакват! С всеки закупен продукт на Bonduelle може да получиш плюшена играчка или детска книжка.

Eхо! Това сме ние - Градинските приключенци на Bonduelle - и отиваме на детско парти. Чухме, че там ще бъде яко и искаме и ние да станем част от купона. Ноо... не можем да стигнем там сами - трябва ни вашата помощ.

Игриви по природа, ние се скрихме така добре, че се загубихме. Намери ни и четиримата и ни помогни да стигнем до партито.

Награди:

* Детски книжки - 10 на ден (280 книги)
* Изследователи - 8 на ден (224 играчки)
* Изследователски комплект - 2 на седмица (8 пакета)

Уастието в играта не е обвързано с покупка. За да участват в състезанието участниците трябва да намерят скритите зеленчуци в градините на Bonduelle на интернет адрес http://bonduelleadventurers.bg/. След като открият и четирите скрити зеленчука потребителите трябва да се регистрират, като попълнят онлайн формата за регистрация на сайта.

Eдин участник може да спечели само по една награда от всяка категория 8.3. Регистрация за томболата може да бъде направена до 22:00 ч. на 02.11.2016г

Наградите ще бъдат изтеглени чрез провеждането на томбола на случаен принцип един път седмично (четвъртък) Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 13,20,27 октомврии 4 ноември) 10.2. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила.

Участниците, които са спечелили награда по реда на т.10.1. по-горе трябва да напишат имейл потвърждение на bulgaria.bonduelle@gmail.com

Всеки Участник, спечелил награда, трябва да изпрати имейл с потвърждение в срок до 5 (пет) работни дни, считано деня, следващ деня на теглене на наградите.

Ако Организаторът не получи от спечелилия Участник мейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на посочения срок, Участникът губи правото да получи наградата си и на негово място ще бъдат изтеглени нови Участници.

Със съобщението по т. 10.4. печелившите Участници трябва да посочат пощенски адрес на който да бъде доставена наградата 10.7. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара