Спечелете 6000 плюшени играчки и 6000 детски книжки от Bonduelle


Краен срок - 2 ноември 2016

Промоцията на Bonduelle се организира и провежда в цялата страна. Всички обекти, в които се провежда промоцията са обозначени със съответните рекламни материали (плакати, уоблери, палетни зони, дегустации, промоутъри).

За цялата страна е определено количество от 6000 плюшени играчки (по 1500 бр. от 4 вида – морков, броколи, грах и царевица) и 6 000 детски книжки Bonduelle „Приключения в градината”.

Награди се раздават на спечелилите ги Участници до момента на тяхното изчерпване.

Всеки клиент на обектите от Част 3, закупил поне 1 продукт с марка Bonduelle (консервирани или замразени зеленчуци), получава скреч карта на касата на обектите. При получаване на карта за участие всеки Участник може моментално да провери каква награда печели. За целта трябва да изтърка специалното поле, на което е положено скреч мастило. След изтъркването на
този слой, участникът разбира каква награда печели. Подаръците може да получите от касите или от Информационен щанд в обектите. Клиентът трябва да представи касова бележка или копие от нея, както и печелившата скреч карта.

Печелившата скреч карта остава в магазина с цел коректно отчитане на резултатите от промоцията след нейното приключване, както и като доказателство, че подаръците са стигнали по предназначение до крайните клиенти и търговските обекти са изпълнили своя ангажимент към Организатора.

Броят на участията в периода на промоцията е неограничен.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара