Спечелете 10 цитрус преси, 10 грил скари и 10 ваучера по 50 лв. от Billa


Краен срок - 16 ноември 2016

Стъпка 1: Купете продукти за мазане под марките Калиакра, Becel, Rama, топъл чай Lipton и майонеза Hellmann’s на стойност минимум 5 лв.

Стъпка 2: Регистрирай кода от касовата бележка (без знак #) чрез СМС на номер 1566, запази я, и можеш да спечелиш една от нашите награди.

*Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и Vivacom и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor.

*С един SMS може да бъде регистриранa само една кaсова бележка. Респективно една касова бележка може да бъде регистрирана от участник САМО ВЕДНЪЖ.

От един телефонен номер могат да се регистрират максимум 50 касови бележки за периода на промоцията, с цел предотвратяване на злоупотреби.

От един телефонен номер могат да се регистрират максимум 5 касови бележки на ден, с цел предотвратяване на злоупотреби.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде награди, както следва:

10 бр. цитрус преси,

10 грил скари,

10 Billa ваучера на стойност 50 лв. всеки, за покупки в Billa.

За участие в тегленето на наградите, участниците трябва да регистрират касови бележки със закупени продукти на обща стойност минимум 5 лв. от участващите в активността брандове.

Теглене на наградите:

Наградите ще бъдат изтеглени на 21.11.2016 г., чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, за разпределение на награди на случаен принцип, в присъствието на нотариус.

При тегленето ще бъдат изтеглени 30 (тридесет) победители и общо 45 (четиридесет и пет) резервни участници в случай на дисквалифицирани победители, поради неспазване на Официалните правила.

Организаторите на промоцията си запазват правото да заменят спечелил участник, който не е спазил изискванията, описани в Официалните правила, с друг участник, определен по реда на т.3.2..

На 21.11.16 г. ще бъдат изтеглени печелившите и резервите, а на 22.11.16 г. ще бъдат обявeни на www.facebook.com/billabulgaria, както и ще бъдат информирани със SMS в рамките на 24 часа.

Един участник има право да спечели само една награда за периода на промоцията, независимо от броя на регистрираните касови бележки! Регистрирането на повече от една касова бележка увеличава шанса за печалба!

Печелившите участници, регистрирали кодoвете си със СМС ще бъдат известени чрез обратен СМС до 24 часа след провеждане на тегленето и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 3 работни дни могат да заявят адрес за получаване на наградата. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата.

Когато печелившият получи – СМС, че е спечелил, ще получи и номер, на който ще трябва да се обади, за да потвърди наградата си. От служителите в Call Center-а той ще бъде информиран, че трябва да изпрати снимка на касовата си бележка по мейл, за да бъде валидиран като печеливш. Важно и единствено условие е клиентът/печелившият да запази касовата си бележка, която да предаде на куриера при получаване на наградата си.

ЗА ДА ПОЛУЧАТ НАГРАДИТЕ, СПЕЧЕЛИЛИТЕ УЧАСТНИЦИ ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ПРЕДАДАТ ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА НАГРАДА, НА КУРИЕРА.

С ОГЛЕД ИЗБЯГВАНЕ НА ЗЛОУПОТРЕБИ ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ЛИЦА, ОРГАНИЗАТОРЪТ БЕЗКОМПРОМИСНО НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ ПЕЧЕЛИВШИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ!

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка, като наградите се доставят само на територията на Република България.

*Уважаеми клиенти, поради технически причини, кода за регистрация варира от 13 до 16 цифри.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара