Отговори и спечели хлебопекарна Finlux


Краен срок - 27 октомври 2016

Играй и спечели с HomeMax! Харесай страницата на HomeMax, харесай тази публикация, отговори на въпроса и сподели публикацията на твоята стена и можеш да спечелиш хлебопекарна марка FINLUX.

Въпросът е - Какво е максималното тегло на хляба, който можете да изпечете в Хлебопекарна FINLUX FBM-1681IX?

Участник в Играта може да бъде всяко физическо лице, с постоянен адрес в България и валиден профил във Фейсбук (username).

Участникът се включва в Играта, когато, хареса страницата и сподели публикация на ХоумМакс във Фейсбук и отговори на зададения въпрос, чрез коментар.

Организаторът ще счита, че всеки участник отговаря на условията на Играта, когато неговият Фейсбук профил отговаря на условията на Играта, освен ако от профила (username) във Фейсбук, или други публично достъпни източници на информация, не е очевидно противното.

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият участник ще получи  1 бр. награда. Наградите е Хлебопекарна Finlux FBM-1681IX

След като бъдат изтеглени и публикувани във Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара