Спечели любимия си аромат от Avon


Краен срок - 7 ноември 2016

За да бъде включен в томболата, участникът трябва да напише ревю, на някой от продуктите от серията в подкатегорията “Спечели любим аромат” на сайта на Avon България.

Наградите в томболата са 3 аромата за трима различни участника.

- всеки участник може да спечели само 1 награда

- наградите за изтеглените печеливши участници са ароматите, за които са написали ревю.

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 08.11.2016 година в 10.00 часа чрез жребий, като от всички участници, написали коректно своето ревю в сайта, на случаен принцип ще бъдат избрани 10 печеливши участника и 5 резервни участника.

Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградата в съответствие с изискванията на тези правила.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници Организаторът се свързва с тях на предоставения имейл адрес.

В случай, че някой от печелившите Участници не може да бъде открит на предоставения от него имейл адрес или не може да получи наградата в срок и/или не е изпълнил условията на настоящите правила, правото да получи наградата преминава върху първия (а впоследствие евентуално – върху следващия), изтеглен в Томболата резервен печеливш Участник. За резервните печеливши Участници важат същите условия и срокове за получаване на наградите.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочен от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара