Спечелете комплект зимни гуми, 5 ваучера по 100 лв., 5 парфюма Boss The Scent


Краен срок - 21 октомври 2016

НАЙ-КЪСНО ПРЕЗ ДЕСЕТИЯ МЕСЕЦ ОТ ГОДИНАТА на всеки ще му стане ясно, защо наричаме есента златна. През октомври стават известни носителите на наградите Златен волан на AUTO BILD. Най-добрите нови модели на годината се явяват за тестове на пистата на Fiat и Pirelli в Балоко.

Кой ще се класира за събитието, решавате вие, скъпи читатели.

Този път 36 кандидата в шест категории се борят за правото да участват на безкомпромисните тестовете в Италия. Там обаче могат да стигнат само по четири автомобила от всяка категория.

Гласувайте за вашите любимци и ще може да получите подаръци! Можете да гласувате и в бензиностанциите на ОMV България до 21 октомври.

Редакциите на AUTO BILD в 20 държави са селектирали премиерите на годината: общо 36 нови модела, разделени в шест класа: малки и компактни автомобили, компактни SUV-ове, големи SUV-ове, среден и висок клас, спортни коли и алтернативни задвижвания.

Изберете своя фаворит във всеки от класовете – тоест по един автомобил във всяка категория. Можете да гласувате на сайта ни или да изпратите попълнения талон от списанието по пощата или сканиран на редакционния електронен адрес office@autobild-bulgaria.com.

Крайният срок за изпращане на вашите фаворити е 21 октомври 2016 година, като гласовете изпратени до 24.00 часа на 25 август 2016 година участват в общия европейски конкурс за определяне на най-добрите автомобили на годината, а гласовете на всички участници от България получени до 24.00 часа на 21 октомври ще определят марките и моделите, които ще станат националните български победители и ще получат заветната награда Златен волан на AUTO BILD.

След като бъдат преброени всички гласове, се определят 24-те участника във финала. Те се събират в началото на месец октомври в Балоко, Италия, където се оценяват от жури, съставено от експерти, по множество различни критерии. Накрая побеждават кандидатите с най-голям брой точки, като заслужено получават отличието Златен волан на AUTO BILD.

Както всяка година, между всички читатели на AUTO BILD, участвали в анкетата, на случаен принцип ще бъдат раздадени подаръци, осигурени от редакцията. Просто трябва да участвате в гласуването за Златния волан на AUTO BILD и може да получите: комплект зимни гуми, ваучери на стойност 100 лв., парфюми Boss.

Тъй като между гласувалите в анкетата ще бъдат раздадени подаръци, всеки наш читател или посетител на сайта има право на един глас. В анкетата ни в сайта, всеки гласувал се идентифицира със своя е-мейл адрес. Един е-мейл адрес има право на едно гласуване. Вашите данни ще бъдат използвани единствено и само за целите на анкетата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара