Първите 1000 печелят ваучери от Billa


Краен срок - 31 октомври 2016

Анкетата стартира на 24.10.2016 г. и ще продължи до 12:00 часа (българско време) на 31.10.2016 г. или до набиране на 1000 успешно регистрирали се и приключили Анкетата участника. Което от двете условия настъпи първо.

В Анкетата могат да участват физически лица, които притежават Билла карта и са извършили валидна регистрация на интернет адрес www.billla.bg. Регистрацията на www.billla.bg се извършва съобразно настоящите правила, публикувани на интернет адрес www.billa.bg

За участие в Анкетата не е необходимо закупуването на какъвто и да е продукт от Организатора.

При достигане на 1000 участника или до 12.00ч(българско време) на 31.10.2016г., независимо от броя на регистриралите се участника, Организаторът ще прекрати активността на Анкетата. На първите успешно регистрирали се и приключили Анкетата 1000 участника, Организатора ще изпрати email с линк към анкетата. На тези, които са започнали или приключили успешно Анкетата, но са след определения общ брой 1000 Организаторът ще изпрати уведомление, затова че регистрацията не е валидна поради достигане максималния размер на извадката.

4. Механизъм на провеждане на Анкетата

4.1. За да участват в Анкетата участниците следва да изпълнят следните стъпки -

Стъпка 1. Участникът трябва да се регистрира на контактната форма на адрес www.billa.bg, като предостави номера на своята billa карта под формата на текст.

Стъпка 2. BILLA ще изпрати на първите успешно регистрирали се  линк (самата анкета).

Стъпка 3. Участникът, следва да завърши успешно анкетата като отговори на всички въпроси, които ще бъдат зададени.

Стъпка 4. Участникът, следва да се съгласи да получава други анкети от BILLA, като си направи регистрация на https://talkonlinepanel.com/bg

Стъпка 5. След успешна ррегистрация, системата ще предостави на участника по електронен път самия ваучер.

Стъпка 6. За да използва ваучера, участникът, следва да разпечата ваучера и да го представи на каса, при следващо пазаруване.

Всеки Участник има право да попълни анкетата еднократно, за периода в който ще бъде активна.

Условия за получаване на наградата

1. Всяко физическо лице, приело настоящите Официални правила и притежаващо Билла карта;

2. Завършило успешна Анкетата;

3. Да е в първите 1000 участника;

4. Да е приел да получава изследвания от https://talkonlinepanel.com/bg;

5. Да се е успешно регистрирал за условието по т.5.4. като е попълнил формата на регистрация.

Първите 1000 участника, завършили успешно Анкетата и отговарящи на условията в раздел 5 ще получат награда - ваучер за пазаруване на стоки от асортимента на магазини BILLA на територията на цялата страна на стойност 5 (пет) лева (наричана по-долу „Награда/та“ или „Ваучера“).

Ваучерите се получават по интернет, след успешна регистрация в https://talkonlinepanel.com/bg, и са валидни за срок до 31.12.2016 година. За да използва ваучера, участникът, следва да разпечата ваучера и да го представи при следващо пазаруване в магазин BILLA.

Не се допуска размяна на Ваучерите срещу паричната им равностойност. При покупка с Ваучер не се връща ресто, но притежателят му може да доплати в брой закупеното над стойността на Ваучера.

За получаване на Наградата всеки участник следва да се съгласи да получава други изследвания, като се регистрира на https://talkonlinepanel.com/bg и попълни формата за регистрация.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара