Спечелете ваучер за пътуване на стойност 500 лв. и всяка седмица "Memory game"


Краен срок - 1 май 2017

Екипът ни има честта да ви представи своята най-нова игра, която стартира в блога на Loyal Travel. „Познайте дестинацията“ е игра, предназначена за нашите читатели, която освен, че е изключително интересна и забавна, може също да ви донесе невероятни награди! Вижте в какво се състои играта, какви са нейните правила и каква е голямата награда, която очаква своя победител.

Ако сте турист, пътешественик, изследовател или просто любител и ценител на интересните туристически дестинации, подгответе добре фотографската си памет и се заредете за положителни емоции, защото нашата игра ви очаква!

В блога на Loyal Travel ежеседмично ще бъдат публикувани интересни загадки, отправени към нашите читатели. Те ще съдържат спиращи дъха гледки и насоки, описващи туристически дестинации, от различни кътчета по света. Задачата на участниците в играта ще бъде, използвайки жокерите, които предоставяме, да отгатнат кое е точното място, което се крие зад съответната публикация. За валидно участие се счита всеки коментар, който е оставен под статията. Няма да бъдат допускани коментари, които съдържат нецензорни думи; не са свързани с играта или не са написани на кирилица.

Ако знаете коя е дестинацията, която сме описали в седмичния пост, значи вече сте успели да се справите с по-трудната задача! Следващата ви стъпка е да регистрирате участието си, написвайки верния отговор на кирилица в коментарите под публикацията. По този начин отговорът ви ще бъде зачетен, а участието ви в томболата за нашите награди – гарантирано!
Каква е наградата за победителя?

Всеки понеделник на случаен принцип ще бъде изтеглян победителят на седмицата от всички участници, показали знанията си и познали нашата интригуваща загадка. Късметлията ще получи подарък „Memory game“ – интересна и забавна игра.

За да бъде кампанията още по-интригуваща, за всички участници, екипът ни е подготвил и една голяма специална награда: Всички участници, включили се в ежеседмичната ни игра, участват в томболата за ваучер на стойност 500 лв., който победителят може да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel. На 10 май 2017 г. ще  бъде изтеглено името на печелившия участник.

Подсигурете си място в последното теглене, откривайки коя дестинация се крие зад нашата загадка. Следете блога на Loyal Travel, където всеки вторник от 4 октомври 2016 г. до 01 май 2017 г. ви очаква ново предизвикателство!

Тези от вас, които следят официалната Facebook страница на Loyal Travel, познават вече играта с интересни снимки и загадки, които публикувахме всеки петък. Всяка нова #загадка ще бъде публикувана както в блога, така и във всичките ни канали в социалните мрежи.


Участвай в КОНКУРСА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар