Спечелете 10 професионални сешоара Babyliss Veneziano


Краен срок - 19 октомври 2016

В периода 06.10-19.10.2016г. включително Ви даваме възможност да спечелите един от десет професионални сешоара на марката Babyliss, модел Veneziano 2200W.

Направете покупка на стойност минимум 5,00 лв. на продукти от категория Грижа за коса по свой избор и попълни талон за участие в томболата на място в магазина, от който е извършена съответната покупка, като напише трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес и имейл-адрес.

Томболата се провежда едновременно във всички 64 филиала на Дружеството на територията на Република България.

Участието в томболата е обвързано с покупка! В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 16 години, които в посочения период за провеждане на томболата, са направили покупка на стойност минимум 5,00 лв. с ДДС на продукти от категория «Грижа за коса»* на dm филиалите по свой избор и са направили регистрация за участие в съответния филиал, в който са извършили покупката, съгласно предвиденото по – долу в настоящите правила.

*В категорията „Грижа за коса“ влизат всички шампоани, балсами, маски, олиа за коса, серуми за коса, двуфазни спрейове, стилизанти и бои за коса от всички налични в съответния филиал марки.

Малолетни лица (ненавършили 14 г.) нямат право да осъществяват регистрация за участие в томболата!

Наградите, които могат да спечелят участниците в томболата, са общо 10 (десет) професионални сешоара от марката Babyliss, модел Veneziano 2200W, всеки един от тях на стойност 110 лв. с ДДС.

От всички участници в томболата във всички 64 филиала на Организатора на територията на страната ще бъдат изтеглени на томболен принцип общо 10 (десет) печеливши участника.

За целта по време на провеждането на настоящата томбола всеки клиент на Дружеството ще получава по два екземпляра от касовия си бон за извършена покупка, като с единия екземпляр и попълнен талон може да осъществи регистрацията за участие в томболата, а другият касов бон остава в участника и в случай, че спечели награда, трябва да го представи в оригинал, за да може да получи наградата си.

Талонът за участие е валиден, само ако са попълнени коректно всички по-горе описани данни.
Талоните са налични на касите на всички магазини на Дружеството – Организатор и могат да бъдат получени от касиерите в магазините. Посочените условия за участие са кумулативни, еднакви и задължителни за всички участници. Талонът за участие е валиден, ако са попълнени четливо всички негови полета и към него има прикрепен дубликат на касов бон. В разпределението на наградите няма да участват също така попълнени талони с прикрепен към тях касов бон за извършена покупка на продукти, различен от изброените в т. 4 продукти от категорията „Грижа за коса”.

Всеки един клиент може да участва многократно в томболата в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност минимум 5,00 (пет) лв. с ДДС на продукти от категория «Грижа за коса» в кой да е от дм филиалите на територията на страната.

С един касов бон за извършена покупка може да се участва само веднъж в томболата.
Талоните за участие в томболата се пускат в специално обозначени от Организатора урни-кутии, поставени на видимо място на каса на всеки един от филиалите на Дружеството на територията на Република България.

Тегленето на наградите ще се извърши на 31.10.2016г. в Централния офис на dm България, находящ се в гр. София, гр. София 1784, район Младост, бул. Цариградско шосе No 115 М, ет. 3, офис 3.1, от тричленна комисия, определена от Организатора и в присъствието на нотариус. Десетте печеливши участници ще бъдат изтеглени измежду всички участници в томболата от всички dm филиали на територията на страната на случаен принцип. Освен десетте печеливши участници, ще бъдат изтеглени и 5 (пет) резервни печеливши, също на случаен принцип.
Спечелилите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда от служител на dm България чрез съобщение на посочения от участника имейл-адрес и/или чрез телефонно обаждане на посочения телефон за връзка в талона за участие в томболата. Уведомяването ще се извърши в срок до 03.11.2016г. Имената на всички печеливши участници и адресите на dm филиалите, където те са участвали в томболата, ще бъдат обявени на Facebook и/или интернет-страницата на Организатора на www.dm-drogeriemarkt.bg, както и на място в съответния филиал на dm България.

Наградите - общо 10 бр. професионални сешоара от марката Babyliss, модел Veneziano 2200W, ще бъдат раздадени на печелившите участници в съответния магазин, в който е била осъществена регистрацията за участие в срок до 15.11.2016г. срещу представяне на касиера в съответния магазин на документ за идентификация и оригинала на касовия бон за покупката, с която е осъществена регистрацията в томболата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара