Спечелете Samsung Galaxy A3


Краен срок - 19 октомври 2016

Знаем, че ти и твоят най-добър приятел сте страшна комбина, точно като нашите нови Viber герои!

Коя от следните ситуации ви се случва най-често? Отговори в коментар под поста и участвай за страхотния Samsung Galaxy A3.

За да се включите, е необходимо да споделите с нас в коментар под поста коя от изобразените с нашите Viber стикери ситуация ви се случва най-често, когато сте заедно с вашия най-добър приятел. Играта ще бъде активна от днес (12.10) до (19.10). След изтичането на периода на играта ще бъде изтеглен един от всички участници, които са написали в коментар под поста, коя от изобразените с нашите Viber стикери ситуация им се случва най-често, когато са заедно с техния най-добър приятел. Изтегленият ще спечели Samsung Galaxy A3. Всеки участник има право да участва еднократно.

Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата. 

Печели един от всички участници, които са написали в коментар под поста на стената, коя от изобразените с нашите Viber стикери ситуация им се случва най-често, когато са заедно с техния най-добър приятел.

Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Мтел. Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на три дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.  

Споделяйте вашите емоции с Viber стикерите от Мтел и спечелете Samsung Galaxy A3.    


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара