Спечелете един от петте комплекта Rose Joghurt


Краен срок - 9 ноември 2016

Козметична серия Rose Joghurt на "Българска роза АД – Карлово" е изискана комплексна грижа за поддържане на младостта, здравето и красотата на кожата. Съчетава в състава си два уникални в света природни елексира: оригинално 100% българско розово масло, добито в собствена дестилерия, български йогурт и сертифицирани съставки с органичен произход. Козметичните продукти от серията Rose Joghurt са безопасни, полезни и ефективни. Те нежно и ефективно поддържат и подобряват функциите на кожата. Интензивно обновяват клетките, възстановяват техния хидробаланс, подхранват в дълбочина и придават на кожата свеж вид с младежко излъчване. Серията предлага изключителна толерантност при въздействие върху кожата и е подходяща за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната. Козметичните продукти от серията Rose Joghurt носят емоционално удоволствие, видим резултат и дълготрайно действие.

ПОДМЛАДЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

Уникална формула с участие на изключително ефективни активни съставки – розово масло, натурална розова вода и пробиотик от йогурт за подмладяване, подхранване и предпазване на кожата на лицето от ежедневния стрес и агресивното действие на околната среда. Пробиотикът от йогурт увеличава доставката на кислород в кожните клетки, стимулира тяхното обновяване и засилва синтеза на колаген и еластан. Розовото масло и натуралната розова вода имат отлично хидратиращо, омекотяващо и тонизиращо действие. Pentavitin е сертифицирана органична съставка, осигуряваща дълготрайна хидратация. Подобрява тонуса и еластичността на кожата. Включеният в състава на крема UV филтър, макадамия масло и сквалан предпазват кожата от преждевременното фотостареене и възстановяват липидния баланс на кожата. Тя е обновена, хидратирана и подмладена.

БОДИ БУТЕР

Масло за тяло с богат състав от натурални масла и витамини, който подхранва кожата и я предпазва ежедневно от вредното влияние на околната среда. Абсорбира се бързо и ѝ придава гладкост и кадифена мекота. Идеално средство за суха и нормална кожа.

КРЕМ ЗА КРАКА ОМЕКОТЯВАЩ

Специален крем за крака. Съдържа растителни масла, екстракти и витамини за омекотяване и подхранване на кожата. Стимулира кръвообращението и предотвратява напукването на петите. Осигурява комфорт и дълготрайно усещане за свежест.

Спечелете един от петте комплекта Rose Joghurt

Отговорете до 09.11.2016 г. на въпроса "Използвате ли розово масло или йогурт в грижите си за красотата и знаете ли какви са ползите от тях?"

Петима от участниците в темата ще получат комплект Rose Joghurt.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара