Спечелете 2 пасатора и 1 блендер марка FINLUX


Краен срок - 12 октомври 2016

Играй и спечели с HomeMax! Харесай страницата на HomeMax, харесай тази публикация, отговори на въпроса и сподели публикацията на твоята стена и можеш да спечелиш пасатор или блендер марка FINLUX.

Въпросът е - Какви продукти с марката "FINLUX" познавате?

Трима от Вас от Вас ще спечелят!

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

На Фейсбук страницата на ХоумМакс има публикуван въпрос, свързан с даден продукт/продукти. Участникът посещава Фейсбук страницата на ХоумМакс, ако участника не харесва страницата трябва да го направи, да хареса публикацията, свързана с играта и попълва формата за коментар с отговор на зададения въпрос. След като отговори, участникът трябва да сподели публикацията на неговата стена. Право да участва в тегленето на награда от Играта има само Участник, дал правилен отговор на зададения въпрос, харесал страницата на ХоумМакс, харесал дадената публикация и споделил публикацията.

Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившите участници ще получат по 1 бр. награда. Наградите са два пасатора FINLUX 5 в 1 и един блендер FINLUX

След като бъдат изтеглени и публикувани във Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg.

Успех на всички участници!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара