Спечелете стилен фотоапарат Olympus Pen


Краен срок - 13 октомври 2016

Следи страницата нa Sofia in details. Ще бъдат публикувани 12 отделни поста на страницата, разкриващи различни локации от София. Отговори ни в коментар правилно на поне един от постовете, коя е фотографираната локация. Първото предложение можеш да видиш на 16.09.2016г. За да се включиш в тази игра е необходимо да си навършил/а 18 години.  

За да се включиш в играта, е достатъчно да отговориш правилно в коментар под поне един посна стената на Sofia in Details коя е фотографираната локация. В играта не участват коментари под настоящата Facebook бележка.

Печели 1 от участниците, които са отговорили правилно в коментар под поне един от постовете. Той ще бъде определен на томболен принцип и ще може да види името си, публикувано на стената на страницата Sofia in details, на 13.10.2016г.  Отговорите трябва да отговарят на посочените условия в т. 7.6.   

В Играта ще бъде връчена една голяма награда – фотоапарат Olympus Pen.  Наградата се осигурява от „Каменица“ АД.  

В рамките на деня на 13.10.2016г. ще публикуваме името на спечелилия участник. Ако това си ти, те молим да ни пратиш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да изпратим наградата ти по куриер на наши разноски. Имаш на разположение 5 работни дни до 19.10.2016г.,за да се свържеш с нас. В противен случай наградата отива при първата резерва в реда на изтеглянето й.  

Успех и наздраве! 

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара